FOTO/ Mircea Hava: ”100 de mulțumiri cel putin, pentru fiecare român care a vrut să fie de 1 Decembrie în Cealaltă Capitală, la Alba Iulia”

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia le-a mulțumit celor care au ales să sărbătorească ziua de 1 Decembrie și Centenarul în Orașul Marii Uniri. În mesajul postat pe rețeaua de socializare, edilul a explicat și cauza întârzierilor produse la transportul oamenilor spre parcările de la intrările din municipiu:

”Primul cuvânt după o zi care m-a lăsat fără cuvinte: mulțumiri! Pentru bucuria împărtășită și pentru că ați transformat orașul în cea mai mare cetate a celor care-și iubesc țara. Câte 100 de mulțumiri cel putin, pentru fiecare român care a vrut să fie de 1 Decembrie în Cealaltă Capitală, la Alba Iulia.

ELIT

Alte 100 pentru fiecare dintre voi, care ați ales să înfruntați gerul și să întâmpinați viitorul, aici, în Cetate. Evident că n-au fost toate roz și că, nefiind o mașinărie perfectă ci tot o mână de oameni, organizatorii s-au confruntat cu o situație unică în ultima sută de ani. Am avut forța de a atrage, dar, din păcate, s-a distribuit cu greutate retragerea simultană a celor prezenți la Alba Iulia.

O situație pentru care prefer să nu acuz, ci să sper că nu vor mai trece 100 de ani pentru a putea folosi o facilitate precum autostrada. Peste 13 000 de mașini și două benzi pentru orice ieșire din orașele României nu pot fi compensate de niciun efort uman sau zeci de autobuze.

Mihail David - 2020

Cui datorăm asta nu ține loc de regret pentru normalitatea cu care lucrurile s-ar fi derulat dacă existau condițiile potrivite. Mă bucur însă că am găsit înțelegere, răbdare și, cel mai mult, o stare de spirit greu de exprimat în cuvinte: spiritul românesc în esența lui, asta am avut, de Centenar, la Alba Iulia. Vă mulțumesc, încă o dată și mă înclin, cu respect!

La multi ani, frați români! România are viitor!”, a scris primarul Hava pe pagina sa de Facebook.

El a postat și câteva poze reprezentative pentru evenimentele care au avut loc în Alba Iulia, în aceste zile:

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

cetatean 2 decembrie 2018 at 14:50

Se vede cum le-ai multumit celor pe care i-ai lasat aseara sa stea in frig si sa astepte la nesfarsit „autobuzele virtuale” care sa-i duca inapoi la masini.

Profa MARIA 3 decembrie 2018 at 14:33

Organizare de 2 bani d-le Hava. Sute de oameni au asteptat 2 sau 3 ore in frig sa vina presupusele autobuze .Ati stricat ziua sutelor de oameni . Rusine . Nu ar mai trebuii sa scoateți capul afara.

ciclop 3 decembrie 2018 at 15:14

primarul MOKA s-a trezit din somn , a visat ca a coborat din autobuzele „MOKA „si pac la jurnal ,vorbi si nea Ion ca e si el om,
in rest a fost bine .

PENTRU PRIMARUL MOKA – FOST PRIMARUL PIATA SFANTU ASTEAPTA .

Rica 3 decembrie 2018 at 17:57

HAVA sa faca cel putin un gest IMPOTRIVA POLUARII KANCERIGENE DIN ZONA ALBA IULIA-SEBES!!!

ciclop 3 decembrie 2018 at 18:43

primarul MOKA a primit cate 100 de „felicitari” de la cei care au asteptat autobuzele MOKA .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...