Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Mihaela Blaga (CSU Alba Iulia) – aur, George Cozma (CSȘ Blaj) – bronz, la Naționalele Under 20 de atletism

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Craiova, în prima zi a Campionatelor Naționale de atletism Under 20, doi competitori din Alba, ambii pregătiți de Cristina Man, au urcat pe podium.  Mihaela Maria Blaga (CS Universitatea Alba Iulia) a devenit campioană națională în proba de 3000 metri obstacole, cu un timp excelent, personal best (10:20.02), iar aiudeanul George David Cozma (CSȘ Blaj) a luat medalia de bronz în proba de 1500 de metri, cu rezultatul 4:09.99.

În cursa feminină de 5000 metri, Iulia Florina Mărginean (dublă legitimare CSȘ Mediaș/AC “Mica Romă” Blaj) a terminat pe locul secund (timpul 18:14.28).

Sunt rezultate foarte bune, Mihaela, din nou a reușit un PB, un progres evident, iar în cazul lui George a fost o cursă tactică”, a spus Cristina Man (CSȘ Blaj/ AC “Mica Romă” Blaj).

Mihaela, atletă în vârstă de 19 ani, este la a treia cursă consecutivă în care își depășește cea mai bună performanță (în 21 mai, la etapa întâi a naționalelor de seniori, tineret și juniori, a avut 10:39.06; în 3 iunie, la Campionatele Internaționale ale României – “Iolanda Balaș Soter” a înregistrat rezultatul 10:27.67, medalie de argint)

Mâine, pentru cei doi medaliați sunt probele de 800 de metri (George Cozma) și 3000 de metri (Mihaela Blaga). Tot la 800 de metri va concura Bogdan Mihai Popa (LPS Alba Iulia/CSM Unirea Alba Iulia, antrenor Ana Rodean), iar la startul cursei de 10.000 metri marș se va regăsi Alexandra Maria Cristea (CS Unirea Alba Iulia/LPS Alba iulia, antrenor Gabriel Avram)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea