Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: „Micii pietoni”, concurs de cunoaştere a regulilor de circulaţie la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 din Alba Iulia. Activităţile desfășurate de IPJ Alba, dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, continuă şi zilele următoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul activităţilor dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, 1 IUNIE, la Grădiniţa nr. 11 din Alba Iulia, a avut loc concursul de cunoaştere a regulilor de circulaţie, intitulat „Micii pietoni”.

 Azi, 25 mai 2017, la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 din Alba Iulia a avut loc cea-a de-a XV-a ediţie a concursului „Micii pietoni”, organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, în cadrul Proiectului „Educaţie Rutieră, Educaţie pentru Viaţă”.

În acesta an, la concurs au participat 6 echipaje, formate din 3 preşcolari ale grupelor mari, de la grădiniţe din Alba Iulia.

Concursul a constat în 3 probe: demonstrarea cunoştinţelor privind regulile de circulaţie pietonală, recitarea unei poezii sau interpretarea unui cântec cu tematică rutieră şi o probă practică.

Copiii au demonstrat cunoştinţe temeinice privind regulile de circulaţie şi le-au aplicat corect la proba practică a concursului.

Toţi concurenţii au fost răsplătiţi cu medalii, permise de buni pietoni, diplome, jocuri şi rechizite, acordate de Consiliului Județean Alba.

Activităţile desfășurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, continuă, mâine, 26 mai, începând cu ora 10,00, cu concursul „Patrule Şcolare în acţiune” , ce urmează să aibă loc în Alba Iulia.

 Miercuri 31 mai, preşcolarii şi şcolarii din Teiuş se vor întrece în concursul de desene pe asfalt, intitulat „O lume de copii – o lume sigură!”, organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba,  iar cei din Alba Iulia sunt aşteptaţi  de poliţiştii rutieri, în Parcul Custozza, pentru a participa, cu bicicletele, la concursuri cu tematică rutieră şi activităţi recreative ce vor fi organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Joi, 8 iunie, la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia va avea loc concursul „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă” – etapa  județeană, adresat elevilor de gimnaziu şi liceu şi care constă în trei probe ( una teoretică, de cunoaştere a regulilor de circulaţie rutieră şi două probe practice, de îndemânare în parcurgerea unui traseu cu bicicleta în poligon şi respectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti, în parcul școală).

[nggallery id=4034]

 

 

 

 

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea