Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – Pandurii 2 Tg. Jiu 2-0 (1-0) | Pandurii, răpuși sub Drăgana de L. Itu și I. Radu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir s-Metalurgistul Cugir - Pandurii Tg Jiu 77a impus sub Drăgana în confruntarea cu Pandurii Tg. Jiu 2, scor 2-0 (1-0), întâlnirea contând pentru etapa a 9-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a.

Victoria s-a conturat grație căpitanului Lucian Itu, la a doua rundă cu gol, respectiv „rezervei” I. Radu (90+2), reluare cu capul în stânga portarului.

Veteranul L. Itu  a punctat în minutul 24, reluând sub bară centrarea venită din stînga de la Chelaru. Alte oportunități au mai fost semnate de Bîrzan (38) și Cîrstean (42). Oaspeții au aliniat o formulă extrem de tânără, niciun jucător de pe foaia de joc nedepășind 20 de ani, iar titularii având media de vârstă puțin peste 19 ani! La 16 ani, Cioiu și Gruia au intrat în teren în minutul 77, respectiv 89.

*Moldovan, trimis în tribună!

În minutul 83, antrenorul Călin Moldovan a fost trimis în tribune, în mod exagerat de central, pentru proteste, tehnicianul gazdelor solicitând un penalty la un henț în careul advers. ” A fost foarte greu, știam ce ne așteaptă, întâlnind un adversar valoros ce are jucători de calitate. Îi felicit pe jucători că au înțeles ca va fi un meci dificil. Sperăm să continuăm pe drumul bun pe care ne-am înscris, chiar dacă urmează trei meciuri de foc. Efectiv nu-mi dau seama de ce am fost eliminat”, a afirmat Călin Moldovan.

După pauză oltenii au fost mai periculoși ratând egalarea prin Mareș (65), a trecut pe lângă minge în careul mic! În minutul 69, Tiut a respins o minge în față, provocând emoții coechipierilor, balonul fiind îndepărtat de Goșa.

Abia intrat în teren, I. Radu (79) a șutat în stâlpul drept al porții oaspeților. G. Goronea a mai solicitat un penalty în min. 90, după un contact cu portarul advers.

Echipe: Metalurgistul: Tiut – Bold, Goșa, Șt. Radu, Huțanu – L. Moldovan (65, Afrapt), Necșulescu, M. Neagu, Chelaru (88, Ghergar) – Itu (73, G. Goronea), Cîrstean (76, I. Radu); rezerve Dragotă – Șuteu, Tăban;

Pandurii 2: Al. Oprița – Trocan, Celea, Negrescu, Miroiu – C. Bîrzan, Erdei – Dănăricu (77, Cioiu), Hemidi, Pîrcălabu – Mareș (65, D. Pîrvulescu), Pîrcălabu (52, R. Dumitru); reyzerve Manole – A. David, C. Brînzan, Gruia, Cioiu. Antrenor Claudiu Mocioi.

S-a consemnat a 3-a victorie consecutivă pe teren propriu fără gol primit, obţinându-se trei puncte importante în contextul partidelor de foc ce urmează: deplasare la Hunedoara, acasă cu Naţional Sebiş şi derby-ul judeţean cu Performanţa Ighiu de pe „Cetate”.

Runda următoare, meci lângă furnale, cu FC Hunedoara.

[nggallery id=1169]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea