Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – Industria Galda de Jos 1-1 (0-0) | Remiză în „derby”-ul amical de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În al doilea joc de verificare din acest weekend, dintre echipele de Liga a 3-a din Alba, sub Drăgana, Metalurgistul Cugir a remizat cu Industria Galda de Jos, scor 1-1 (0-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 62 prin G. Preoteasa, iar egalarea a fost restabilită în minutul 89 de D. Lupşan.

A fost o întâlnire utilă, un joc bun pentru momentul în care suntem. Este clar că ne mai trebuie jucători, că mai avem de muncă. Ținând cont de unde am pornit, sunt mulțumit.  Nu se compară acest joc, cu cel cu Șurianu Sebeș, când am folosit o selecționată a jucătorilor aflați în probe„, a spus Călin Moldovan, de luni echipa Metalurgistul intrând în cantonament centralizat sub Drăgana.

Un meci bun de pregătire, rezultatul a fost echitabil. Mai avem mult de muncă, dar este bine că nu avem accidentaţi şi am bifat un antrenament util. Costea va rămâne în efectivul nostru şi îl aşteptăm pe Boloş să revină după accidentare„, a precizat Paul Ciucă.

 

Au evoluat echipele: *Metalurgistul: Vlase – Torişte, Itu, Maftei, Miroiu, Tăban, Covaciu, G. Preoteasa, Gombar (Măgura Cisnădie), A. Radu, Cocină (Pandurii 2 Tg. Jiu); iar după pauză Horvat, D. Popescu, Iovănescu, Marinoiu (CS Podari), Nasta, Cl. Preoteasa, Udrea, Popa (Sporting Cluj), Pop (CSM Sighet). Nu a jucat Vezan, care s-a pregătit separat, plus juniorii Ciobanu și Florea.

S-a renunțat la Pop, Pop și Cl. Preoteasa și Nasta, rămânând în schimb Gombar, Marinoiu și Cocină, toți testați astăzi.

*Industria: Căt. Ştef – Olar, Cioplântă, Al. Man, Boancă, P. Man, Ad. Voicu, Costea, Cioară, Baghiu, A. Cîmpean; iar după pauză Iancău, Vonya, Cernea, Frenţiu, Haiduc, D. Lupşan, S. Mureşan (absenţi Cr. Bodea – învoit, Căt. Ivaşcu). Nu au evoluat Ov. Oniga (Olimpia Aiud) şi Antonescu (CS Ocna Mureş), care s-au pregătit separat. Găldenii vor mai întâlni pe Metalurgistul Cugir în 16 august şi pe FC Hunedoara în 20 august.

Foto-text: Gligor UDREA

[nggallery id=2482]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urme dispute dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, câștigate la o diferență de un gol, surpriza fiind înregistrată la Unirea, unde […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea