Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – CSM Lugoj 0-1 (0-0) | Uriașă surpriză sub Drăgana, liderul pierde primul meci acasă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir - CSM Lugoj 38Uriașă surpriză furnizată de CSM Lugoj sub Drăgana, liderul Seriei a 4-a fiind învins pe propriul teren, scor 0-1 (0-0) de o echipă ce avea 4 înfrângeri la rând și un singur punct în retur! La primul meci din retur din postura de lider, Metalurgistul Cugir a capotat sub Drăgana, într-un joc considerat facil, golul fiind marcat în mintul 73 de Dobricean din penalty.

*Primul eșec stagional pe teren propriu!

Tocmai când cugirenii își făceau calcule că se vor distanța în ierarhie (Peformanța a pierdut la Deva, ASU Poli Timișoara a stat), elevii lui Călin Moldovan au suferit un șoc, un eșec neașteptat, similar cu cel de la Filiași suferit runda anterioară de ASU Poli! A fost întâia înfrângere stagională acasă pentru Metalurgistul, CSM Lugoj fiind un veritabil coșmar pentru “roș-albaștrii”, care în tur au pierdut usturător 1-4. Și practic după această rundă, lucrurile rămân neschimbate în fruntea ierarhiei, Metalurgistul – 44 de puncte, ASU Poli – 43, Performanța – 41.

 

*Min. 90, Itu, bară din corner

Cea mai mare ocazie de egalare s-a produs în minutul 90, când Itu a executat un corner de pe dreapta mingea lovind transversala!

În minutul 89, Cugirul cere penalty la un duel G. Goronea cu portarul advers

*0-1, Min. 73: penalty obținut de oaspeți, Pleșcan a fost faultat clar în careu de Șt. Radu.. DOBRICEAN a marcat din punctul cu var

*Nervi și tensiune

Nervii au cedat, jucătorii şi oficialii din cele două tabere s-au încăierat, iar busculada a fost calmată cu avertimente pentru Poiană și Oct. Rusu (CSM Lugoj) și Bold (Metalurgistul).  După înlocuire, Șt. Radu a fost certat pe banca tehnică de antrenorul Călin Moldovan pentru gafa de la lovitura de pedeapsă.

*Presiune cugireană

Piko (54) – șut alături de la 18 metri și Iovu (58) – cap alături din 7 metri au semnat două bune ocazii ale Cugirului. Între aceste situații, oaspeții au solicitat penalty pentru un henț la Huțanu. În minutul 63, Chelaru a irosit cea mai clară ocazie a gazdelor, șutul său de la marginea careului fiind scos de portarul Rusu cu piciorul!

*Act întâi echilibrat

Cine se aștepta la un iureș ofensiv al amifitrionilor a avut o surpriză neplăcută. Șirul oportunităților a fost deschis de Ardelean (7) -șut pe lângă bara stângă. Iovu a replicat 3 minute mai târziu, dar a tras alături de la 7 metri. Cugirul a preluat inițiativa, însă fără prea multă periculozitate. O altă ocazie a oaspeților a fost semnată de căpitanul Miculescu (36) – cap pe lângă vinclu, la un corner. Cea mai lucrată acțiune ofensivă a Metalurgistului s-a derulat în minutul 44, dar Chelaru a tras în blocaj de la 12 metri.

*Greu fără atacant

Fără Cîrstean – suspendat și I. Radu – suspendat, antrenorul Călin Moldovan a fost lipsit de soluții în ofensivă, trimițându-l pe veteranul Itu în postura de vârf împins.

Echipe: Metalurgistul: Tiut – Bold, Letan, Șt. Radu (74, Tăban), Huțanu – Iovu (74, Petricău), Necșulescu, Piko (83, G. Goronea), Chelaru, Itu, Șuteu; rezerve Dragotă – M. Neagu, Afrapt, Al. Preda. Antrenor Călin Moldovan.

CSM Lugoj: Oct. Rusu – Precupan, Loga, Miculescu, Roșie – Olariu (46, G. Tătar), Rotea, Mînecan, Dobricean, Ardelean (59, Cr. Poiană) – Pleșcan (85, R. Mardare); rezerve Micșa, Tudic, Marta, Pîntea, R. Mardare,. Antrenor Cosmin Petruescu.

Elevii lui Călin Moldovan abordează acest meci, în premieră, în faţa fanilor, din postura de lideri ai Seriei a 4-a din Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir fiind invincibilă în retur, cu 3 victorii consecutive şi o serie de 8 meciuri fără eşec, răstimp în care a strâns 22 de puncte!

[nggallery id=1911]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea