FOTO| Mesaj de mulțumire pentru SALVATORII care au intervenit la accidentul de motocicletă de la Sălciua: Martor – ”Au cooperat exemplar pentru a extrage victima”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O persoană care a asistat sâmbătă la acțiunea de prim ajutor și salvare a motociclistei implicată în accidentul de la Sălciua, a rămas impresionată de modul exemplar în care salvatorii au cooperat pentru a salvat victima.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Acesta a trimis pe adresa redacției ziarulunirea.ro fotografii de la locul accidentului, însoțite de un mesaj pentru cei care au intervenit pentru a o salva pe femeie.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Aș vrea să felicit echipajul SmURD, precum și cel de poliție, jandarmerie, dar și cetățenii care au cooperat exemplar pentru a extrage victima din stufărișul de 2-3 metri și de a o trece efectiv, printr-un efort foarte mare, peste acel zid de câțiva metri!”, a transmis martorul la operațiune.

Reamintim că evenimentul rutier a avut loc sâmbătă după-masa, în zona Sălciua. Din primele informații, se pare că o motociclistă nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a lovit un parapet de beton și a fost propulsată în afara părții carosabile, sub drum, la o diferență de nivel de 4-5 m. După sosirea la fața locului, salvatorii au constatat că aceasta prezenta leziuni, dar era conștientă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419