Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO. Medalie de aur pentru atleta Ana Rodean la Campionatul Național de Marș de la Pitești. Alte trei medalii pentru CS Unirea Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut, miercuri, la Campionatele Naționale de Marș de la Pitești, în proba de 20 de kilometri, patru medalii, între care două de aur, la individual, prin sportiva Ana Rodean și pe echipe, în urma rezultatelor foarte bune obținute de sportivele participante, între care se numără și Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid.

Rezultate la senioare pentru CS Unirea:

Ana Rodean – (1:39:35), locul 1 – medalia de aur;

Mihaela Acatrinei – (1:44:08), locul 2 – medalia de argint.

Rezultate la junioare pentru CS Unirea:

Georgiana Jid (2:1:40), locul 3 – medalia de bronz.

În urma rezultatelor celor trei reprezentante ale noastre, CS Unirea Alba Iulia a obținut, la 20 de km marș, medalia de aur, la proba pe echipe.

Antrenorul Gabriel Avram a spus că obiectivul – obținerea a patru medalii – a fost îndeplinit și își felicită elevele, care și-au făcut exemplar datoria.

”Concursul a marcat revenirea în activitatea competițională a Anei Rodean, care a lipsit aproape 1 an în urma accidentării de anul trecut și a operației din primăvară. Rezultatul ei este foarte bun, cu toate că nu a ajuns la nivelul maxim de pregătire – după o pauză atât de mare – și sperăm să prindă lotul României la Campionatele Mondiale de Atletism, de la Doha, la care se califică primele 60 de mărșăluitoare din lume”, a spus prof. Gabriel Avram.

În vederea calificării la competiția mondială sus amintită se iau în calcul/analiză rezultatele din ultimii ani.

”Îl felicit pe antrenorul Gabriel Avram și deopotrivă pe cele trei sportive care au demonstrat că talentul, alături de muncă, perseverență și seriozitate, aduc întotdeauna medalii. Aurul obținut de Ana Rodean ne oferă mare încredere mai ales în condițiile în care a fost obținut după o pauză atât de mare și în urma unor inerente dificultăți de recuperare”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Secția de atletism a Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a ajuns una de referință în România, având de la înființare și până în prezent, peste 40 de participări la competiții mondiale și europene, inclusiv jocuri olimpice, dar și peste 300 de medalii la campionatele naționale.

 CS Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea