FOTO: Mărşăluitorii albaiulieni, rezultate excelente la naţionale! Aur pentru CS Unirea Alba Iulia şi Mihaela Acatrinei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Rezultate excelente obţinute la mărşăluitorii de la CS Unirea Alba Iulia la Campionatele Naţionale de marş pentru seniori, tineret şi juniori 1, sportivii din Cetatea Marii Uniri cucerind şase medalii, între care două de aur prin echipa CS Unirea Alba Iulia – la senioare şi Mihaela Acatrinei – la tineret.

În condiţii foarte dificile de concurs, din pricina căldurii, atleţii albaiulieni pregătiţi de antrenorul Gabriel Avram şi+au trecut în cont o zestre de şase distincţii naţionale, două medalii de aur, două de argint şi alte două de bronz, Ana Rodean reuşind cel mai bun timp al sezonului, înaintea participării la Campionatele Mondiale de atletism de la Londra, din luna august.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Al treilea an consecutiv am avut parte de temperaturi extrem de ridicate, iar condiţiile de concurs au fost foarte dificile din acest punct de vedere. Cu cele 5 de la naţionalele de iarnă, am strâns în acest an 11 medalii la naţionale, un palmares foarte bun. Le felicit pe sportive, care au dat dovadtă de o extraordinară putere de muncă în aceste condiţii, cu un plus pentru Ana Rodean, care a realizat cel mai bun rezultat al sezonului. Nu puteam spera la mai mult de 6 medalii acum, dar este important că am reuşit să câştigăm aurul la echipe, după foarte mult timp„, a declarat antrenorul Gabriel Avram. Două dintre elevele sale se pregătesc de competiţii internaţionale, Mihaela Acatrinei având peste 3 săptămâni Europenele de tineret, iar Ana Rodean, Mondialele de atletism, competiţia supremă a anului.

Dar iată rezultatele:

*Seniori: Ana Rodean – locul doi la individual, cu timpul 1.35.51 (cel mai bun al sezonului);

echipa CS Unirea Alba Iulia – aur, în componenţa Ana Rodean, Mihaela Acatrinei, Bianca Molnar şi Roxana Panţa.

*tineret: Mihaela Acatrinei – locul întâi (timpul 1.43.31) şi medalie de bronz la senioare;

Bianca Molnar – locul trei (timpul 1.51.15) şi locul 5 la senioare

*junioare: Roxana Panţa – locul doi (timpul 1.53.39), locul 5 la tineret şi locul şapte la senioare.

Ana Rodean, Mihaela Acatrinei şi Bianca Molnar au dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia – CSU Reşiţa, iar Roxana Panţa are dublă legitimare LPS Alba Iulia – CS Unirea Alba Iulia.

Dan HENEGAR