FOTO| Manifestare de susținere a cadrelor medicale din Aiud pentru doctorul Hurani Majid, care a primit numeroase mesaje și atacuri rasiste

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O manifestare de susținere a avut loc luni, 21 septembrie, la Spitalul Municipal Aiud, prin care personalul spitalului a decis să-l susțină pe doctorul Hurani Majid, care a primit numeroase mesaje și atacuri la adresa sa, în mediul online, din partea unui medic aflat în campanie electorală.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Cadrele medicale au decis să își arate susținerea față de doctor, care a fost șocat văzând mesajele, intenționând să renunțe la postul din cadrul Spitalului Municipiului Aiud.

Reprezentanții Spiatalului Municipial Aiud a scris într-o postare pe pagina de socializare că „în cursul dimineții un grup consistent din cadrul personalului medical și asistențial a organizat în mod spontan O MANIFESTARE DE SUSȚINERE la adresa Dr. Hurani Majid, director medical interimar. Manifestarea de susținere este urmarea unor repetate atacuri la adresa domniei sale, atacuri publice apărute pe pagina unui medic aflat în campanie electorala.

Considerăm că este necesară separarea chestiunilor care privesc activitatea medicală de chestiunile politice”.

Nu doar cadrele medicale au luat parte la manifestarea de susținere, în mediul online au fost postate o mulțime de mesaje prin care oamenii îl susține pe Hurani Majid

„Nu pot sa cred!!!!! Sunt revoltată până la lacrimi!!unde am ajuns si unde dracu vom.ajunge cu asemenea atitudine?????? Daca stiam, eram acolo!!!!!! As fi fost pt prima data la un protest, dar toate au un început!!!!”

„Iaras goniti un Doctor bun cardiolog nu va ieste rusine ? De cind a murit domnu doctor Dobra Aiudul nu a mai avut un cardiolog bun .Iar acum avem unul f f BUN CE FACETI IL ALUNGATI DE CE ? IEU PROPUN CA TOTI PACIENTI CARE SE TRATEAZA LA DOMNU DOCTOR HURANI MIINE SA NE ADUNAM IN FATA SPITALULUI PENTR A CERE SOCOTEALA CELOR CARE AU TREABA CU DOM DOCTOR”

„Mno, ce interese erau de trebuia sa il goneasca? Am fost la dansul. A vorbit foarte frumos, foarte politicos, si-a rupt din timpul lui pretios sa explice si la un om simplu cum stau lucrurile si mereu a avut grija sa nu transmita nici un semn de panica sau stare proasta la pacient. Pai astfel de oameni nu merita tara noastra ca multu suntem prea vulgari, prea egocentristi, prea… prea rai. Tot ce e bun nu ne place, tot ce e rau ne atrage ca musca la ….”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Pacient 22 septembrie 2020 at 20:20

E revoltător! Se știe că PNL are candidat un medic. Faptul că un alt medic face parte dintr-o minoritate sexuală nu îi dă dreptul să îl atace! Asta nu îl descalifica deloc pentru a fi director.

Comentariile sunt oprite