FOTO: Locurile de veci ale mafioților ruși sau cum să fii excentric chiar și după moarte

Tradiția ortodoxă în ceea ce privește pietrele funerare continuă să îi inspire pe unii oameni ce au de gând să se remarce chiar și după moarte. Iar una dintre modalitățile cele mai la îndemână o reprezintă realizarea unui monument funerar care să sugereze statutul, importanța și povestea defunctului, un demers adesea foarte costisitor.

În România, acest obicei susține o întreagă industrie funerară, care înregistrează câștiguri imense. Cimitirele sunt pline de morminte din marmură de diferită calitate și diverse culori, piatră sculptată, inscripții, portrete și alte decorațiuni, unele dintre ele pregătite la cheie numai să te muți în ele, asta doar în cazul celor prevăzători și bineînțeles cu bani.

ELIT

Dacă românii se mândresc cu Cimitirul Vesel de la Săpânța, rușii au început să se mândreacă cu monumentele funerare ale mafioților ruși  de pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice, un adevărat curent “artistic” din a doua jumătate a anilor ’90.

Dacă pentru occidentali imaginile cu pietrele funerare ale mafioților din cimitirele rusești reprezintă ceva nebunesc, pentru români acestea sunt mult mai familiare.

Mihail David - 2020

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de  niciun comentariu.

sursa foto: deathandtaxesmag.com

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...