Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Localitatea Petrești va avea un drum de ocolire! Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a semnat ordinul

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a semnat joi ordinul pentru investiţia „Drum de ocolire în partea de vest a municipiului Sebeş, lucru expus și de către primarul Dorin Nistor.

,,Încă o veste bună pentru Sebeș: ministrul transporturilor, Lucian Bode, a semnat ordinul pentru investiția „Drum de ocolire în partea de vest a Municipiului Sebeș” (ocolitoarea localității Petrești)”, a scris primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, pe pagina sa de socializare din mediul online.

Reamintim că, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, s-a aflat în județul Alba în decursul zilei de astăzi, 3 decembrie, cu ocazia inaugurării lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea