FOTO LIVE VIDEO: S-a deschis Târgul ”Gustos de Alba” 2018. Bucate alese, prețuri pentru toate buzunarele, demonstrații culinare și concursuri

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ediția din acest an, a IX-a, a Târgului ”Gustos de Alba” a debutat, vineri, de la ora 11.00, la Alba Iulia. Evenimentul, ce are ca scop promovarea producătorilor autohtoni, conservarea bucătăriei tradiționale și încurajarea consumului de produse obținute în fermele din județul Alba, se desfășoară până duminică, pe Latura de Vest a Cetății.

USR - Alegeri parlamentare 2020

 

Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii târgului vor avea ocazia să asiste la demonstraţii și concursuri culinare, precum și la spectacole de dansuri populare.

Ca în fiecare an, şi de această dată producători din toate zonele judeţului sunt prezenţi pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia, cu bunătăţi tradiţionale din toate domeniile: panificație, patiserie, prelucrarea cărnii și a laptelui, apicultură, legumicultură, vinificație.

Sunt prezente brutării, patiserii, cofetării, carmangerii, producători de brânzeturi, miere şi produse apicole, cultivatori de fructe şi legume, viticultori şi multe alte bunătăţi.

Parteneri: Primăria municipiului Alba Iulia şi Grupurile de Acţiune Locală: Pe Mureş şi pe Târnave, Munţii Metaliferi, Trascău și Muntele Mare, Țara Secașelor Alba – Sibiu și Valea Ampoiului-Valea Mureşului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419