FOTO, LIVE VIDEO. Final de campanie electorală PNL la Alba Iulia. Marș la sărbătorirea a 144 de la înființarea partidului

Campania electorală a PNL la Alba Iulia a atins vineri punctul culminant. La finalul perioadei de promovare a partidului și a candidaților, astăzi liberalii au organizat un marș electoral, sărbătorind totodată și împlinirea a 144 de ani de la înființarea partidului.

Campania electorală a Partidului Național Liberal a ajuns la final. Liberalii din Alba au organizat în această după-masă un marș pe străzile din Alba Iulia, cu plecare din fața Primăriei.

Partidul Național Liberal este unul din principalele partide din România și totodată cea mai veche formațiune politică din țară. A fost înființat sub acest nume la 24 mai 1875.

Din cele 87 de guverne ale României, 30 au fost conduse de premieri liberali.

De numele și istoria Partidului Național Liberal se leagă cele mai importante evenimente din istoria modernă a României: instaurarea monarhiei constituționale (1866), obținerea independenței de stat (1877), ridicarea României la rang de regat (1881), Războiul de întregire a neamului și crearea României Mari (1918), adoptarea Constituției din 1923, și relansarea economică după criza din 1929–1933.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

apoliticul 24 mai 2019 at 18:47

Ceva realizări și după 1933?
Parca liberalii conduc la Alba Iulia. Străzile arată că după război pline de gropi. Ei zic ca ar trebui sa ne bucuram ca a crescut turismul. Cu ce ma încălzește asta pe mine omul de rând? Traficul e îngrozitor, locuri de parcare nu sint, dar noi santem „oraș smart”. Hai mai lasă-mă cu liberalii voștri care de fapt sint foștii pdl-isti.
Dacă vreți schimbare votați USR.

Barna Marius 25 mai 2019 at 9:58

In poze se vad oameni de la apa ctta alba , primarie , cja , si alte instituti publice, care au fost la si sunt la conducere si au facut NIMICA pentru Alba… sunt platiti din banul public si sunt buni la la proteste in rest sunt inculti !

In alba in fiecare institutie si firma de stat sunt din PNL si nu au facut nimica pentru alba , trebuie sa fie schimbati !!!

Apa vine cu noroi la conducta , drumurile sunt proaste si cu gropi..taxe mari , lipse parcari , lipsa scolii noi , lipsa spital nou… asta a facut pnl zero !

sa vina alt partid sa faca ceva !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...