Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Unirea Alba Iulia – Millenium Giarmata 1-1 (1-0) | Pas greșit pe „Cetate” pentru „alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia nu a reușit să câștige pe propriul teren, pe “Cetate”, cu Millenium Giarmata, pierzând două puncte în fața fanilor, în remiza cu Millenium Giarmata, scor 1-1 (1-0). În disputa vecinelor din clasament, scorul a fost deschis în minutul 21 de An. David (lansat excelent de Fetița), egalare fiind reușită imediat după pauză de Beloescu (47, după un corner). Amfitrionii au pășit fals acasă, tocmai în ziua când au aniversat împlinirea a 95 de ani de existență a clubului.

 

*1-0, MIN. 22: Andrei DAVID, lansat în adâncime, frontal de Fetița, a trimis pe lângă portar

*1-1, MIN. 47: BELOESCU a egalat, cap din apropiere, după un corner de pe dreapta și o minge trimisă spre poartă de un coechipier

*Adrian Bicheși: „Se cam adâncește criza”

Se cam adâncește criza, se apropie zona minată de noi, cu fiecare etapă ce trece și noi nu reușim să câștigăm… După ce am deschis scorul, parcă ne-am pierdut, am stins motoarele, n-au mai existat realizări. Este a doua etapă la rând în care primim gol din fază fixă. Ne-am propus să acumulăm cât mai multe puncte în aceste trei runde, nu am reușit, iar în acest context, meciul cu Deva a devenit foarte important„, a explicat Adrian Bicheși.

La reulare, bănățenii au egalat, iar Daminuță (58) a șutat extrem de periculos, din 7 metri, în diagonală. Ocazie mare An. David (63), reluare cu capul pe centru, din poziție bună. Daminuță (71) a șutat de la peste 30 de metri încerâcnd să-l suprindă pe Sporea care însă a fost atent. Davidaș (72) nu a reluat din poziție favorabilă, la centrarea lui Selagea din stânga. Fetița (77) – lovitură liberă respinsă de sub bară de portar! Sporea (80) a ieșit excelent și l-a blocat pe Rosemblum la 8 metri. În minutul 87, Sporea are un reflex excelent, la reluarea din întoarcere a lui Beloescu din 10 metri! Se joacă pe contre, iar Narița (88) a respins șutul lui Al. Giurgiu

Asistență extrem de redusă, în jur de 120 de spectatori. În minutul 5, uniriștii cer penalty la un duel Davidaș Ochea, în lateralul careului mare. Fetița a reluat din cădere (15), în brațele portarului Narița. Ochea (30) a șutat de la marginea careului, Sporea a respins în corner. În replică, Fetița a șutat de la 18 metri, peste, la o replică a gazdelor. În minutul 43, Daminuță a trimis peste transversală dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. Peste două minute, același Daminuță a tras de la 20 de metri alături

Bănățenii bifează întâia deplasare a returului, după ce în precedentele două runde au strâns 4 puncte acasă, contra reprezentantelor Hunedoarei. O confruntare între vecinele din clasament, despărțite de un punct, amfitrionii – locul nouă (22 de puncte), bănățenii – poziția a 10-a.

În premieră titular în distribuția gazdelor este juniorul Andrei Bârdea (din 2001).

Echipe de start

Unirea: Sporea – Mazilu, Scrob, Potopea, Al. Giurgiu – De Marco, Selagea – Fetița, Bârdea (64, Tat), Davidaș (84, E. Crișan) – An. David; rezerve Williams – Boboia, V. Codrea, L. Roman, Lautaru. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu, Raul Oargă.

Millenium: Narița – Sporin, Cochințu, N. Olteanu, Negrei – Ferțu (82, Popan), Daminuță – Rosenblum, Ochea (66, Corlățeanu), Pricop (46, M. Călin) – Beloescu; rezerve Ciută,Buzdugan, R. Leuca. Antrenor Răzvan Leucă.

Avertismente: De Marco (89)/ Popan (86)

Arbitri: Ionela Peșu (Craiova), Dr. Popa (Băișoara), Daniela Constantinescu (Craiova) Observatori Gr. Tomoioagă (Rm. Vâlcea), I. Lupea (Caransebeș)

[nggallery id=6860]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 4-a, play-out, eșecuri externe pentru Metalurgistul Cugir, 0-4 cu ACS Tg. Mureș și Industria Galda, 0-2 cu Viitorul Cluj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos au pierdut, fără a înscrie, în deplasările de la Târgu Mureș și respectiv Cluj-Napoca. *ACS Tg. Mureș – Metalurgistul Cugir  4-0 (0-0) Soarta jocului s-a decis în actul secund, când mureșenii au punctat prin An. Pop (56) și Greu (78, din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea