Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE TEXT, Industria Galda de Jos – Gloria Progresul Bistrița 0-2 *Radu Andone şi compania au ratat Gloria!

Tudor Stan

Publicat

în

Industria Galda de Jos-Gloria Progresul Bistrita27Industria Galda de Jos se scufundă în forma slabă survenită de la egalul de acum două etape de pe teren propriu, 2-2 cu Avântul Reghin, iar astăzi a suferit a doua înfrângere consecutivă în faţa Gloriei Progresul Bistriţa, scor 0-2 (0-1). Încurajaţi de peste 400 de oameni din tribună, elevii lui Radu Andone au ratat câteva ocazii foarte bune de a marca, însă au fost taxaţi de două ori pe contraatac de tânăra echipă a Gloriei Bistriţa. În cea de a doua repriză, nou promovata Industria Galda de Jos s-a zbătut să atace, însă fără niciun efect pe tabelă.

Gloria Progresul Bistriţa venea după 3 înfrângeri consecutive, iar prezenţa jucătorilor conduşi de fosta glorie a echipei care a făcut furori în Liga 1 sezoane la rând, Valer Săsărman, la Galda de Jos a fost pusă sub semnul întrebării.

*Radu Andone: „Trebuie să strângem rândurile pentru că suntem pe o pantă descendentă”

Aflat la al 3-lea joc în care echipa sa a înregistrat un rezultat negativ, Radu Andone a recunscout criza traversată de echipa sa, dar în acelaşi timp a menţionat că jocul cu Gloria Bistriţa a avut două reprize diametral opuse. „Suntem într-o situaţie grea, am luat-o pe o pantă descendentă. Se pare că fotbalul te pedepseşte şi atunci când joci, cel puţin în prima repriză a fost o diferenţă evidentă comparativă cu meciul de la Dej. Am început bine, puteam deschide scorul, am avut ocazii de egalare, dar din păcate nu am putut să o facem şi în a doua repriză nu am mai reuşit să fim la nivelul aşteptat. Trebuie să strângem rândurile, personal nu dezamerz, am încredere în băieţi, dar trebuie să revenim repede”, a declarat Radu Andone, antrenor Industria Galda de Jos.

*Valer Săsărman: „Era greu dacă gazdele deschideau scorul”

„Dacă gazdele deschideau scorul nu ştiu dacă mai puteam reveni. Prima repriză a fost echilibrată, adversarii având două situaţii clare de a marca. Aveam nevoie de această nevoie obţinută după un meci de luptă, le-am şi spus băieţilor că liga a III-a nu este Liga a II-a sau Liga a I, este cu totul alt fotbal. Am traversat o perioadă dificilă cu multe momente grele, dar sunt speranţe că ne vom reveni şi băieţii îşi vor primi o parte din restanţele financiare”, a precizat Valer Săsărman, antrenorul Gloriei Bistriţa.

*min. 84: Colta a intrat în locul lui F. Alexandru, iar Frenţiu a fost înlocuit cu Ilea

*min. 80: Cernea este schimbat cu Dreghiciu

*min. 80: cartonaş galben pentru Căt. Ivaşcu după o altercaţie cu un adversar

*min. 67: cartonaş galben pentru Goangă

*min. 65: cartonaş galben pentru Hlinca

*min. 62: Goangă i-a luat locul în teren lui Lungu

*min. 60, 2-0: Rogozan a înscris cu un şut superb „bară, bară” după o acţiune excelentă a Gloriei în flancul stâng al atacului

*min. 59: a ieşit Pop şi a intrat Rogozan

*min. 58: Baghiu intră în locul lui Chirilă

*min. 57: Oaspeţii au cerut vehement lovitură de la 11 metri după un contact asupta lui Pop

*min. 54: Brumă ia o acţiune pe cont propriu şi şutează de la marginea careului, Ştef respinge în corner

*min. 51: F. Alexandru a tras de la mare distanţă, Ştef a reţinut cu precizie

*min. 48: A. Pop a reluat din foarfecă o minge venită dintr-o respingere, Ştef a reţinut cu emoţii balonul pe linia portţii, bistriţenii cerând gol

A început repriza secundă!

*min. 45: galben Fizeșan

*min. 44: Cernea trage din 5 metri, după ce a driblat mai mulți adversari, dar în… plasa laterală!

*min. 42: dintr-un carambol fericit, balonul ajunge la P. Păcurar, singur în zonă centrală, însă acesta e blocat excelent de portarul R. Pop!

*min. 31: Chirilă are șansa egalării, însă a tras alături din 10 metri

*min. 26, 0-1: Brumă a fost angajat în adâncime, acesta l-a executat elegant pe Ştef

*min.24: oportunitate excelentă a oaspeţilor, incursiune R. Alexandru pe flancul drept, finalizată cu un şut în diagonală, pe lângă bara dreaptă!

*min. 21: galben pentru Jarda (Gloria Progresul)

Industria Galda de Jos-Gloria Progresul Bistrita16*min. 17: A. Cîmpean trage pe centru de la 17 metri, pride portarul, după ce tot atacantul Galdei a executat lovitura liberă în zid.

*min. 9: Goria replică prin Al. Pop, cap alături

*min. 7: ocazie mare Industria, corner Cernea, cap A. Cîmpean din 8 metri în transversală, iar mingea cade pe linia porţii

*Risc să se piardă 0-3!

*Startul întâlnirii este întârziat, întrucât de la arenă lipseşte a doua ambulanţă! „Mai aveţi 5 minute şi pierdeţi 3-0 la masa verde„, a ameninţat observatorul Daniel Scridon. Ambulanţa a ajuns la arenă la ora 17.07! Gloria a aliniat un prim unsprezece foarte tânăr ce cuprinde 6 jucători sub 21 de ani.

*Echipe de start

Industria: Căt. Ştef – Frenţiu, Căt. Ivaşcu, Haiduc, Cr. Ivaşcu – P. Păcurar, P. Medrea, R. Lungu, Chirilă – A. Cîmpean, Cernea; rezerve L. Szabo – D. Goangă, Ilea, Baghiu, Dreghiciu, Al. Man, Contor

Gloria: R. Pop – Budăcan, Hlinca, Fizeşan, Dobrea, Fl. Alexandru, Jarda, Tegle, O. Bucur,Brumă, Al. Pop; rezerve Bodiu, Cilian, Bolboş, Sîplăcan, Rogozan, Colţa, Akari. Antrenori Valer Săsărman, Dorel Zegrean.

[nggallery id=2372]

Nou-promovata este după două întâlniri fără victorie și așteaptă primul succes realizat în eșalonul terț în fața fanilor.

Bistrițenii s-au despărțit de Coroian și Negrean, îi au pe bancă pe Săsărman și Zegrean, vin duppă 3 eșecuri consecutive și cu o incertitudine financiară apăsătoare, după ce în această săptămână au existat chiar zvonuri despre retragere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea