Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT, Industria Galda – Avântul Reghin 0-0 | „Campioana deplasărilor” nu reușeșe să câștige acasă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda, “campioana deplasărilor” în Seria a 5-a, cu 29 de puncte externe (dublul celor cucerite pe teren propriu) are parte de două întâlniri consecutive în fața fanilor, unde nu se simte deloc confortabil, prima dintre acestea cu Avântul Reghin, în care a remizat alb, scor 0-0.

Trupa lui Paul Ciucă rămâne, din păcate datoare propriilor suporteri, întrucât găldenii nu se regăsesc pe teren propriu, unde au înscris un singur gol în retur, având o victorie, un egal și două înfrângeri cu 0-3.

Ce mai mare ocazie a gazdelor a fost irosită de Dup (67) – șut din poziție favorabilă, peste! În minutul 89, Frențiu a irosit o oportunitate de a înscrie, dar a tras peste poartă. Între aceste oportunități s-a intercalat situație lui Truță (75) – șut apărat de Angeru.

*Paul Ciucă: „Suntem nemulțumiți”

Suntem nemulțumiți că nu am câștigat, deși am făcut un  meci bun și am ratat 4-5 situații, prin Dup, Goronea, Baghiu sau Frențiu. Nu avem însă timp de regrete și trebuie să ne refacem pentru meciul de sâmbătă„, a spus antrenorul Paul Ciucă.

Apoi sâmbătă, 28 aprilie, când se va derula un nou derby “de Alba”, cu Performanța Ighiu. Practic disputa cu reprezentanta “orașului viorilor” este între două derby-uri “de Alba”, cel de la Cugir (câștigat de Industria în minutul 90) și cel cu trupa condusă de Mihai Manea.

Împotriva Avântului (ce are o victorie în 8 jocuri din primăvară și numai două puncte în ultimele 5 întâlniri) vor absenta D. Lupșan – suspendat, Cioară – probleme la inghinali (se speră în recuperarea lui Bedelean). Avântul se află în fața celei de-a treia dispute consecutive cu o echipă din Alba, după 0-1 cu Metalurgistul Cugir și 0-3 cu Performanța Ighiu, ambele la Reghin.

Industria: Angeru – Fl Schiau, Haiduc, R. Trif, Boancă  – R. Moga (52, Dup), Al. Costea  (52, G. Goronea), M. Cristea (79, Bedelean, Frențiu – S. Mureșan, Baghiu; rezerve Iancău, Mathias, Vonya, Olar. Antrenor Paul Ciucă

Avântul: M. Suciu – Bugnar, Core, Sîplăcan, Ad. Luca, Bogățan, Palcău, An. Moldovan, Truță, Murar, Stavilă; rezerve Husar, Vlasa, Ința, Pavel, Fulop, Horvath, T. Morar. Antrenor Barna Budai.

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=5502]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea