FOTO, LIVE-TEXT, AFC Unirea 1924 Alba Iulia – CSM Şcolar Reşiţa, partidă întreruptă în minutul 22, din pricina ploii! Jocul se va disputa sâmbătă, 6 mai, cu începere de la ora 11.00!

Din pricina ploii torențiale, partida dintre AFC Unirea Alba Iulia și CSM Școlar Reșița, de la Galtiu s-a întrerupt în minutul 22, terenul fiind impracticabil și aproximativ jumătate acoperit de bălți!

Partida va fi reprogramată pentru sâmbătă, 6 mai, dacă starea terenului o va permite, echipele ajungând la un acord pentru ora 11.00, începând din minutul 22, moment în care s-a întrerupt, echipele ajungând la un acord în acest sens!

ELIT

*Se așteaptă 60 de minute! Plouă torențial!

Partida a fost întreruptă în minutul 22 din pricina ploii torențiale! La Galtiu plouă torențial, de aproximativ 20 de minute, până în acel moment al jocului nefiind nicio fază de poartă. Ploaia deasă afecta vizibilitatea pe teren, iar jucătorii îți țineau cu greu echlibrul în teren. A plouat abundent timp de 30 de minute, a căzut și gheața, spectatorii s-au refugiat în autoturisme, iar jucătorii la vestiar, uzi leoarcă.

Terenul a devenit o mare baltă, fiind inundat în urma ruperii de nori.

Amfitrionii au emoţii cu menţinerea în eşalonul terţ (ultimii în serie la jocurile interne, doar 7 puncte), cu numai un punct cucerit în ultimele 4 jocuri, de partea cealaltă, CSM Şcolar nereuşind să se impună în 2017 pe terenuri străine (două remize, la Ripensia şi Ighiu).

Meciul e arbitrat de centralul Bogdan Dumitrache (Bucureşti) şi tuşierii Nicuşor Marin şi Mihai Marian Ionescu (ambii din Suseni, Argeş). Observatori au fost delegaţi Dan Jiga (Bistriţa) şi Teodor Biriş (Hunedoara).

Echipe: *AFC Unirea: Căt. Suciu – B. Ştef, Scrob, M. Oprea, Al. Giurgiu – Selagea, Onacă – Tat, Schiau, S. Culda – Lăsconi; rezerve Petric – F. Morar, Davidaş, Cuștiuliță, Joldeș, Cordoș, G. Toma. Antrenor Adorian Himcinschi.

CSM Reșița: Zimmermann – Szijj, Banac, Opriș, Liuba, Bloju, Muselin, Breșneni, Beloescu, Costescu, Keita; rezerve M. Călin, Covăsală, Epure, F, Himcinschi, Negoescu, Poiană, Săndescu. Antrenor Leontin Doană.

În distribuţia adversă sunt Fabian Himcinschi, Keita şi Poiană, foşti elevi ai lui Adorian Himcinschi, în toamnă la Performanţa Ighiu. Dincolo de miza imensă a punctelor, ineditul jocului este dat de duelul în premieră din familia Himcinschi, tatăl versus fiu, antrenor contra jucător (crescut de Unirea Alba Iulia), aflaţi în tabere adverse. La CSM Şcolar Reşiţa activează de o lună, în funcţia de director tehnic Dorinel Munteanu, fostul internaţional „tricolor”, cu cele mai multe selecţii din istoria României.

Un singur punct o separă de primul loc pe echipa antrenată de Leo Doană, numai că între Ripensia și CSM mai sunt interpuse Galda și Sebișul. Practic, pentru a accede în Liga a II-a, „rosso-nerii” trebuie să bată tot în cele patru etape rămase de jucat, iar cele trei contracandidate să facă fiecare câte un pas greșit.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...