Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-SCOR: Industria Galda de Jos – CFR Cluj II 3-0 (2-0) | Gură mare de oxigen, trupa lui Paul Ciucă a predat „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda a început cu dreptul returul, câștigând în primul meci al primăverii, în fața propriilor suporteri, scor 3-0 (2-0), cu CFR Cluj II.

Grație acestui rezultat formația condusă de Paul Ciucă a predat “lanterna roșie” și a urcat pe poziția a 14-a, luând o gură mare de oxigen. Golurile lui Baghiu (7) și T. Coman (9) au fost decisive în economia disputei, iar “galben-albaștrii” au repurtat a doua victorie stagională pe teren propriu, după ce au încheiat turul cu trei eșecuri consecutive. După pauză a mai punctat D. Lupșan (71). Amfitrionii au terminat în inferioritate numerică, întrucât Baghiu a fost eliminat în minutul 90+2, cartonaș roșu direct, pentru că a scuipat un adversar.

Mulțumim lui Dumnezeu, aveam mare nevoie de toate punctele. Dar să nu ne îmbătăm cu apă rece, mai e mult până departe„, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

*1-0, MIN. 7: BAGHIU a deschis scorul, cu o deviere cu capul după un corner

*2-0, MIn. 9: T: COMAN, nou-venitul, a majorat avantajul, cu o reluare de pe linia porții, după un șut deviat

*3-0, MIN. 71: D: LUPȘAN a majorat avantajul, reluare cu capul după un corner executat de Frențiu

Cu o zestre precară, numai 8 puncte acumulate în prima parte a campionatului, Industria nădăjduiește să realizeze o minune, dar pentru aceasta este obligatoriu să debuteze cu dreptul în a doua parte a stagiunii.

Vizitatorii aliniază o formulă extrem de tânăr, cu un singur jucător din 1999 (Paleoca), restul echipierilor fiind din anii 2000-2002, media de vârstă a primului unsprezece fiind de 19 ani și trei luni

Industria: Căt. Suciu – Cunțan (76, Gergely), Hodea (55, Circov), Cioplântă, Petruse – D. Lupșan – Frențiu, Ad. Hăprian, T. Coman (71, Puha), Baghiu – Cioară (73, G. Scheau); rezerve Gîrnod, Al. Popa, P. Muntean. Antrenor Paul Ciucă.

CFR Cluj II: Hindrich – I. Rus, Bălan, Potra, Ad. Ilie, S. Luca, Paleoca, Cr. Chira, Gâdea, R. Haiduc, Andronic; rezerve Gal, C. Bud, B. Pop, Derbac, D. Giurgiu, B. Minteuan, Urcan. Antrenor Emilian Caras

“Feroviarii mici” au mutat pe banca tehnică în intersezon, fiind instalat “principal” moldoveanul Emil Caras (fostul “secund” al lui Dan Petrescu), echipa a doua a CFR-ului încheind prima parte a sezonului pe locul 13, primul retrogradabil (15 puncte). Cu toate că în iarnă a fost vehiculată varianta abandonului, ținând cont de șansele reduse de evitare a retrogradării, găldenii continuă cursa și speră într-un miracol, o salvare de la ajungerea în Liga a 4-a, după șase ani petrecuți pe a treia scenă.

Arbitri M. Lastun (Rm. Vâlcea), Z. Kopriva (Carei), T. Kopriva (Carei) Observatori M. Zgovancu (Tg. Jiu), H. Cioloboc (Tg. Mureș)

Foto-text: Gligor UDREA

[nggallery id=7788]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea