Rămâi conectat

Sport

FOTO: Liceul Teoretic Teiuş a pierdut în semifinalele zonei de la Sighişoara a Cupei Coca Cola

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liceul Teoretic Teius Coca Cola 2Liceul Teoretic Teiuş, campioana judeţului Alba a pierdut în semifinalele etapei de zonă de la Sighişoara a Cupei Coca Cola, 3-5 (1-2), cu Colegiul „Nicolae Titulescu” Braşov, golurile conjudeţenilor fiind înscrise de Radu Puia două şi Marcel Zoltan.

Am condus 1-0, am revenit la 2-3, însă lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Eu cred că ne-am comportat onorabil. Este primul nostru eşec din actuala campanie, dar una peste alta eu cred că Teiuşul a făcut o figură frumoasă în condiţiile în care am ajuns să jucăm cu echipe din Braşov, Sibiu sau Tg. Mureş„, a declarat Horaţiu Rusu.

Lotul campioanei Liceul Teoretic Teiuş, invincibilă la faza judeţeană este format din următorii: Florin Stan, Marcel Domşa, Radu Puia, Casian Cristea, Denis Lazăr, Bogdan Popa, Marcel Zoltan, Cătălin Eleş.

Competiţia a debutat astăzi dimineaţă cu un meci eliminatoriu în care a învins cu 9-0 Colegiul „Octavian Goga” Miercurea Ciuc (Harghita).

În cealaltă semifinală, Colegiul Economic „Transilvania” Tg. Mureş – Liceul Teoretic „Gustav Gundisch” Sibiu 6-2, iar în finală se duelează Colegiul „Nicolae Titulescu” Braşov şi Colegiul Economic „Transilvania” Tg. Mureş, meci câştigat de mureşeni cu 7-3 (după prelungiri, 3-3 după timpul regulamentar)

După doi ani în care Alba a fost reprezentată la etapele superioare ale întrecerii fotbalistice dedicate liceenilor, de echipe din Liceul Teoretic Teius Coca Cola 3municipiul reşedinţă de judeţ, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” în 2012 şi Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” în 2013, acum a venit rândul talentaţilor teiuşeni să fie prezenţi la Sighişoara, la faza zonală a Cupei „Coca Cola”.

În 2014, la nivel naţional, la băieţi, au participat concurenţi din 25 de judeţe, în timp ce la fete s-au înscris echipe din 13 judeţe. Faza regională se va disputa în patru oraşe (Iaşi, Arad, Sighişoara şi Piteşti) în perioada 25 aprilie-11 mai. Echipele calificate din Bucureşti şi câştigătoarele pe regiuni, la băieţi şi fete, vor disputa finala competiţiei, între 23-25 mai, la Bucureşti. Premiul cel mare constă într-o tabără de fotbal, la centrul olimpic din Roma, unde fotbaliştii români vor studia driblingul sub îndrumarea unor antrenori brazilieni.

Foto Bogdan MAREŞ, Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea