FOTO: La doar 8 ani, a făcut senzație la un festival de chitară din Austria. David Tudor din Alba Iulia, pe a doua treaptă a podiumului, fiind cel mai tânăr participant

David Tudor, elev al Liceului de Arte Regina Maria din Alba Iulia, îndrumat de profesorul Dragoș Tudor, a participat în perioada 25-29 martie la un cunoscut festival internațional de chitară clasică din Rust, Austria.

A reușit încurajatoarea performanță de a câștiga premiul 2, fiind cel mai tânăr participant (8 ani), foarte apreciat de juriu și spectatori. Este prima reușită a lui David.

David studiază pianul și chitara cu profesori de la Liceul de Arte din Alba Iulia de la 4 ani.

Acest festival este organizat de Gabriel Guillen Navarro, profesor de chitară la Conservatorul din Eisenstadt, Austria. Juriul din cadrul festivalului a fost format din unsprezece specialiști. veniți din toate colțurile lumii.

”Acest succes ne îndeamnă să continuăm seria concursurilor naționale și internationale”, spun părinții lui Dvid.  Profesorul său Dragoș Tudor consideră aceste experiente extrem de valoroase pentru copiii care studiază acest instrument.

Mulțumiri direcțiunii Liceului de Arte Regina Maria din Alba Iulia, care a încurajat această participare.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...