Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| La Alba Iulia, parcarea pe carosabil a unora, egali în obligații, diferiți în drepturi, blochează circulația pe o stradă!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| La Alba Iulia, parcarea pe carosabil a unora, egali în obligații, diferiți în drepturi, blochează circulația pe o stradă!

Primăria a ales să devieze transportul public, pe sensul de intrare în oraș peste calea ferată ce intersectează strada Mărășești, pe noul drum cu prioritate, strada București.

Din păcate, o alternativă incompletă, ba chiar problematică, dacă nu se vor contrabalansa vechile metehne, știute și tolerate, de a se parca pe lateralul clădirii ce găzduiește trei instituții: Prefectura Alba, Consiliul Județean Alba și Curtea de Apel.

Aparent, un paradox total ce miră și nemulțumește tot mai mulți participanți la trafic. Un număr mic de mașini rezistă și nu poate fi mutat, din milă și solidaritate de breaslă, în ciuda faptului că sute de mașini s-au predat noilor decizii ale primăriei de a monta indicatoare cu oprirea interzisă.

Evident, toate aceste mașini ar putea aparține unor bugetari destoinici, obișnuiți să profite de îngăduința celor care se fac că strada București contează doar de la prima intersecție. Clar, nu pare să intereseze pe nimeni cât de greu se vor încadra autobuzele, pentru ca toți acești garanți ai legilor, investiți cu obligația de a fi un exemplu, să-și poată păstra mașinile sub geam.

Își imaginează cineva că s-ar găsi o persoană care să monteze semnele de oprire interzisă până în capătul străzii, fără să fie chemat și scuturat a doua zi? Crede cineva că închisul de ochi din această zonă, sau cea a altor instituții de forță, ar putea înceta?

Că vor ajunge pe picior de egalitate albaiulianul care a pierdut un loc de parcare, pe oricare dintre bulevardele în lucru, pentru totdeauna, cu cei cărora le vor fi garantate, pentru totdeauna?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea