Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: La Alba Iulia, 400 de cercetași cu torțe tricolore au conturat inima care bate în orașul Marii Uniri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un moment emoționant, urmărit și aplaudat de sute de spectatori, s-a desfășurat sâmbătă seara, în Cetatea Alba Iulia, în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Naționale.

Protagoniștii au fost cercetașii sosiți în orașul Marii Uniri din toate colțurile țării, pentru a participa la Festivalul Național ”Unitate și prietenie”, ajuns la cea de-a 16-a ediție.

Ca în fiecare an, aceștia s-au integrat spectaculos în ”Serbările Unirii”: cu torțe tricolore în mâini au format o uriașă inimă înflăcărată, la fel ca entuziasmul cu care și-au strigat într-un glas deviza – ”Gata oricând!”.

A urmat o defilare pe traseul de pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina și apoi pe Pietonala Mihai Viteazul, până la Sala Unirii de pe ale cărei trepte au salutat mulțimea adunată în Piața Cetății pentru a participa la spectacolele pregătite de administrația județeană și locală ca preambul la marea sărbătoare de duminică, 1 Decembrie.

[nggallery id=789]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea