FOTO: La 85 de ani, pe râul Mureș, cu o canotcă. Soții Suflețel, din Alba Iulia, respectă tradiția și participă și în acest an la „Descoperă Rowmania”

Nici în acest an, soții Suflețel nu au lipsit de la concursul de canotci 10+1 din cadrul Festivalului „Descoperă Rowmania” de la Alba Iulia. Plini de viață și cu poftă de competiție, alături de ceilalți participanți la evenimentul desfășurat pe râul Mureș în cartierul Partoș, aceștia și-au făcut înainte încălzirea dând dovadă, chiar și la cei 85 de ani ai lor, că nu și-au pierdut deloc mobilitatea.

ELIT

La 85 de ani, soții Suflețel, atleți veterani cu multiple premii la competiții naționale, au dat alergarea pe vâslit și au participat, duminică, la concursul de canotci 10+1 Descoperă Rowmania de la Alba Iulia. Este o dovadă clară că plăcerea de a face sport și a ieși în natură nu are vârstă.

Margareta și Emil Suflețel sunt celebri, atât pentru numărul mare de concursuri la care au participat, dar și pentru imaginile postate pe internet, care îi înfățișează alergând ținându-se de mână. Gestul, atât de simplu și de frumos sensibilizează internauții, iar pozele strâng în continuare mii de aprecieri și de ”declarații” de admirație.

Povestea de dragoste a celor doi a început în anul 1959, când erau colegi la CFR. Un an mai târziu s-au și căsătorit, iar iubirea lor au rămas la fel de puternică. Astăzi au doi copii și trei nepoți și se simt împliniți. Iubirea, toleranța și buna înțelegere, zice domnul Suflețel, sunt secretele oricărei căsnicii trainice. Iar sportul este cel care leagă totul armonios.

Emil Suflețel este un atlet cu experiență și atunci când nu aleargă, schiază, joacă șah sau tenis de masă și este sprijinit cu tot sufletul de soția Margareta, reușind să fie un model inspirațional pentru generațiile mai tinere.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419