Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: L-ați văzut pe acest tânăr? Polițiștii fac un apel public pentru identificarea lui, după ce ar fi încercat să schimbe 50 de euro falși

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cluj fac un apel public pentru identificarea unei persoane bănuite de tentativă la înşelăciune şi infracţiuni de fals.

Cei care au informaţii cu privire la identitatea persoanei din imagini, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii desfăşoară investigaţii în vederea stabilirii identităţii unei persoane necunoscute care este bănuită că s-ar fi prezentat la o casă de schimb valutar, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, şi ar fi depus o bancnotă falsificată de 50 de euro pentru schimb, plecând de la faţa locului în momentul în care i s-a comunicat că bancnota este falsă.

Cetăţenii care deţin informaţii ce pot conduce la stabilirea identităţii celui care apare în imagini, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

[nggallery id=4615]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea