Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: L-aţi văzut? Bărbat din Bucium, dat dispărut de familie. A plecat marți la Alba Iulia și nu s-a mai întors acasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 17 aprilie, în jurul orei 6.30 dimineața, Costan Ovidiu Cristian, de 39 ani, din satul Bucium, a plecat de la locuinţa sa spre Alba Iulia, unde făcea școala de șoferi.

Soția bărbatului susține că acesta a plecat cu ocazie, iar pe parcursul zilei au vorbit de mai multe ori la telefon. La ora 14.30 bărbatul a sunat acasă pentru a întreba dacă să facă cumpărături de la Alba Iulia, fiind ultima dată când familia a vorbit cu el. Ulterior, soția acestuia a aflat că de pe cardul dânsei, care se afla la soțul ei în ziua respectivă, au fost scoasă suma de 250 de lei.

Ovidiu Costan nu s-a mai întors acasă, iar familia a încercat fără rezultat să dea de el, bărbatul având telefonul închis. Nici pe facebook-ul personal nu s-a înregistrat vreo activitate din ziua de marți.

În decursul zilei de joi, bărbatul trebuia să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere, dar nu s-a prezentat.

Familia și apropiații bărbatului spun că este o fire foarte calmă și că nu avea nici un motiv să plece de acasă. Soția a alertat miercuri Poliția din Abrud care a demarat căutările.

Bărbatul are următoarele semnalmente: șaten, ochi albaștri, 1.90 inaltime și purta ochelari de vedere.

Era îmbrăcat cu o geaca culoarea mustarului, blugi si adidasi nike negru cu alb.

Persoanele care pot oferi informaţii despre bărbatul dispărut sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea