// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: L-aţi văzut? Bărbat din Bucium, dat dispărut de familie. A plecat marți la Alba Iulia și nu s-a mai întors acasă

Marți, 17 aprilie, în jurul orei 6.30 dimineața, Costan Ovidiu Cristian, de 39 ani, din satul Bucium, a plecat de la locuinţa sa spre Alba Iulia, unde făcea școala de șoferi.

Soția bărbatului susține că acesta a plecat cu ocazie, iar pe parcursul zilei au vorbit de mai multe ori la telefon. La ora 14.30 bărbatul a sunat acasă pentru a întreba dacă să facă cumpărături de la Alba Iulia, fiind ultima dată când familia a vorbit cu el. Ulterior, soția acestuia a aflat că de pe cardul dânsei, care se afla la soțul ei în ziua respectivă, au fost scoasă suma de 250 de lei.

Ovidiu Costan nu s-a mai întors acasă, iar familia a încercat fără rezultat să dea de el, bărbatul având telefonul închis. Nici pe facebook-ul personal nu s-a înregistrat vreo activitate din ziua de marți.

În decursul zilei de joi, bărbatul trebuia să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere, dar nu s-a prezentat.

Familia și apropiații bărbatului spun că este o fire foarte calmă și că nu avea nici un motiv să plece de acasă. Soția a alertat miercuri Poliția din Abrud care a demarat căutările.

Bărbatul are următoarele semnalmente: șaten, ochi albaștri, 1.90 inaltime și purta ochelari de vedere.

Era îmbrăcat cu o geaca culoarea mustarului, blugi si adidasi nike negru cu alb.

Persoanele care pot oferi informaţii despre bărbatul dispărut sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419