Rămâi conectat

Sport

FOTO, Industria Galda de Jos – AFK Csikszereda 2-1 (0-0) | Victorie pentru formaţia lui Paul Ciucă, într-un meci cu trei cartonașe roșii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda - Csikszereda 6Industria Galda de Jos a trecut pe propriul teren de AFK Csikszereda, scor 2-1 (0-0), însă finalul a fost trăit periculos de echipa lui Paul Ciucă, care a avut doi eliminați: Iancău (76) și F. Morar (90+2)! Și Csikszereda a avut un cartonaș roșu (70)

Golurile au fost înscrise de D. Lupșan (min. 56) – după o pătrundere individuală și șut bară gol și Cernea (62) – reluare cu capul după lui P. Medrea.

Oaspeții au redus din handicap în mintutul 76, când Bajko a fost faultat în careu de Iancău, care a fost și eliminat, Bajko transformând lovitura de pedeapsă!

*Paul Ciucă: „Vrem o clasare cât mai bună”

Meci împotriva unei echipe bune. Am fost însă superiori adversarului, am marcat două goluri, însă o greșeală în final ne-a făcut să avem emoții în final. Cu această victorie ne-am asigurat o clasare în proporție de 90 la sută între primele 5 echipe ale seriei, însă ne vom bate pentru o clasare cât mai bună, iar până la final să ne bucurăm de fotbal„, a spus Paul Ciucă.

*Trei eliminări: Ilyes, Iancău și F. Morar!

Vetereanul Robert Ilyes a fost eliminat în minutul 70, petru primirea a două avertismente la interval de un minut, acesta reproșându-i asistentului anularea unui gol. Echilibrul s-a restabilit în minutul 76, când portarul amfitrionilor Iancău a văzut roșu pentru un fault în careu.

După o primă repriză echilibrată, Industria a dominat actul secund, marcând de două ori în 7 minute, distanțându-se pe tabelă. Emoțiile au apărut însă în tabăra amifitrionilor, după eliminarea portarului Iancău și reducerea handicapului. În minutul 90+2, F. Morar a fost eliminat direct pentru fault dur, juniorul intrând doar cu 8 minute mai devreme pe gazon.

Echipa condusă de Paul Ciucă obţin o victorie de moral, după două eşecuri consecutive şi o rundă în care a stat.

Filmul meciului:

min 37 șut Cernea din vole de la marginea careului pe langă poartă
-min 38 lovitură liberă executata de ciucani, portarul Iancău respinge și Csuros inscrie dar arbitrul anuleaza golul pentru fault la portar, semnalat și de asistent.
-min 50 centrare Bodea din dreapta Lupșan trimite mingea cu capul spre poartă dar portarul Husar reține.
-min 56 actiune individuală Lupșan care patrunde in careul ciucanilor și expediază mingea în bara-goool.ciucanilor
-atacurile în valuri ale găldenilor se concretizează din nouîn min.62 când la o centrare a lui Medrea, Cernea ia fața adversarului și reia în poartă stabilind scorul la 2-0.
– în min 68 arbitrul asistent Kopriva Szolt anulează un gol al ciucanilor datorita unei poziții de ofsaid, R. Ilyes protestează și primește cartonaș galben, antrenorul maghiar Lengyel Roland cere schimbarea lui Iliyes moment in care acesta nervos iși dezbracă tricoul motiv pentru care este eliminat și primește al doilea „galben” și evident eliminarea.
-meciul pare o formalitate din acest moment pentru Industria, dar pe fondul unor ratări și a unei greșeli în defensivă jucătorul ciucan Bajko scapă singur cu Iancău, lobează mingea peste acesta și este împiedicat să continue faza. Arbitrul Jurcă Tudor acordă penalty și eliminare pentru Iancău. Lovitura de pedeapsă este executată de același Bajko care reduce scorul la 2-1 scor cu care se și încheie meciul nu fară emoții pentru Industria.
În min. 88 la un contraatac al ciucanilor, Morar îl întrerupe prin fault și este eliminat relativ ușor de arbitru pentru „atac grosolan din spate”. Industria ramâne în 9 jucatori dar nu cedează până în min 90+5 când meciul se încheie cu scorul de 2-1, nu fară emoții pentru Industria.
-Următorul meci al Industriei cu Sănătatea Cluj fără aportul căpitanului Haiduc, dar și a eliminaților Iancău și F. Morar.

Runda viitoare, găldenii evoluează în deplasare cu Sănătatea Cluj.

Industria: Iancău – Olar, Haiduc, Al. Man, Cioplântă (84, F. Morar) – D. Lupșan, P. Medrea (78, A. Câmpean), Vonya (69, Cr. Kilin), Cr. Bodea – Baghiu (78, Căt. Ștef), Cernea; rezerve Căt. Ivașcu, R. Lungu, S. Mureșan.

Foto-text: Gligor UDREA

[nggallery id=1947]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea