Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Incident GRAV în Alba Iulia, într-un autobuz STP: Un bărbat a provocat scandal și a gazat călătorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incident grav, produs miercuri în Alba Iulia, într-un autobuz STP care circula pe ruta Gară – Cetate, a fost descris de mai multe persoane, pe rețeaua de socializare.

Se pare că bărbatul din imagini, o persoană fără adăpost după cum susțin cetățenii, a ripostat cu un spray lacrimogen în momentul în care șoferul autobuzului i-a cerut să coboare din autovehicul deoarece îi deranja pe ceilalți călători.

”Fiind într-un autobuz STP, ascultând muzica la un volum ridicat și înjurând ceilalți călători, i s-a cerut să se comporte civilizat moment în care a scos un spray lacrimogen care l-a folosit pe ceilalți pasageri și sofer. Nu a ținut cont nici măcar de faptul că în autobuz se aflau și mămici cu copilași. A incercat să fugă dar a fost prins în apropierea stației din ampoi 3 de câțiva călători și predat jandarmeriei”, a scris un albaiulian pe rețeaua de socializare.

”Tot ce conține această postare este o întâmplare 100% reală! Astăzi, în jurul orei 19:15, într-un autobuz STP, un bărbat a ascultat manele la maxim, deranjând pasagerii care se aflau în acel autobuz. La stația de autobuz din cartierul Ampoi 3, un pasager i-a spus domnului să oprească muzica, acel domn a făcut scandal și a refuzat să oprească muzica, mai apoi, a venit și șoferul autobuzului și l-a întrebat dacă are bilet, domnul respectiv nu a avut bilet la îndemână. Domnul șofer și respectivul pasager l-au dat cu greu pe acel individ afară din autobuz, iar individul s-a întors și a dat cu SPRAY LACRIMOGEN în autobuz, iar eu, șoferul și pasagerii care erau în autobuz la acel moment, am avut usturimi la nivelul ochilor, nasului și gurii, iar ochii au fost lăcrimați. În acel moment, în autobuz erau și trei copii mici. Individul care a provocat scandalul a fugit într-un parc de joacă din apropiere, dar a fost prins de câțiva oameni, iar în acel moment a trecut și un polițist și mai apoi s-a rezolvat totul. Încă o dată spun, este o ÎNTÂMPLARE 100% REALĂ! Cine este în grup și a fost în acel autobuz, poate să confirme cele întâmplate. Cei care nu achiziționează bilete în autobuzele STP, cred că știți la cine mă refer, nu au ce căuta în autobuze. Aveți grijă când mergeți cu autobuzul! Sunt în Alba Iulia și oameni de genul acelui individ, deci atenție mare!!!”, a scris un alt martor la incident.

În urma reținerii, bărbatul a fost transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Alba Iulia, unde a rămas internat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea