FOTO: Incident GRAV în Alba Iulia, într-un autobuz STP: Un bărbat a provocat scandal și a gazat călătorii

Un incident grav, produs miercuri în Alba Iulia, într-un autobuz STP care circula pe ruta Gară – Cetate, a fost descris de mai multe persoane, pe rețeaua de socializare.

Se pare că bărbatul din imagini, o persoană fără adăpost după cum susțin cetățenii, a ripostat cu un spray lacrimogen în momentul în care șoferul autobuzului i-a cerut să coboare din autovehicul deoarece îi deranja pe ceilalți călători.

”Fiind într-un autobuz STP, ascultând muzica la un volum ridicat și înjurând ceilalți călători, i s-a cerut să se comporte civilizat moment în care a scos un spray lacrimogen care l-a folosit pe ceilalți pasageri și sofer. Nu a ținut cont nici măcar de faptul că în autobuz se aflau și mămici cu copilași. A incercat să fugă dar a fost prins în apropierea stației din ampoi 3 de câțiva călători și predat jandarmeriei”, a scris un albaiulian pe rețeaua de socializare.

”Tot ce conține această postare este o întâmplare 100% reală! Astăzi, în jurul orei 19:15, într-un autobuz STP, un bărbat a ascultat manele la maxim, deranjând pasagerii care se aflau în acel autobuz. La stația de autobuz din cartierul Ampoi 3, un pasager i-a spus domnului să oprească muzica, acel domn a făcut scandal și a refuzat să oprească muzica, mai apoi, a venit și șoferul autobuzului și l-a întrebat dacă are bilet, domnul respectiv nu a avut bilet la îndemână. Domnul șofer și respectivul pasager l-au dat cu greu pe acel individ afară din autobuz, iar individul s-a întors și a dat cu SPRAY LACRIMOGEN în autobuz, iar eu, șoferul și pasagerii care erau în autobuz la acel moment, am avut usturimi la nivelul ochilor, nasului și gurii, iar ochii au fost lăcrimați. În acel moment, în autobuz erau și trei copii mici. Individul care a provocat scandalul a fugit într-un parc de joacă din apropiere, dar a fost prins de câțiva oameni, iar în acel moment a trecut și un polițist și mai apoi s-a rezolvat totul. Încă o dată spun, este o ÎNTÂMPLARE 100% REALĂ! Cine este în grup și a fost în acel autobuz, poate să confirme cele întâmplate. Cei care nu achiziționează bilete în autobuzele STP, cred că știți la cine mă refer, nu au ce căuta în autobuze. Aveți grijă când mergeți cu autobuzul! Sunt în Alba Iulia și oameni de genul acelui individ, deci atenție mare!!!”, a scris un alt martor la incident.

În urma reținerii, bărbatul a fost transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Alba Iulia, unde a rămas internat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Andrri 6 septembrie 2018 at 13:48

Este “celebrul” Cãpsunã. Voina Florin. Un vechi client al penitenciarelor.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...