FOTO| Încă 10.000 de măști de protecție FFP2 achiziționate de Spitalul Județean de Urgență Alba: S-au asigurat echipamente de protecție pentru cel puțin o lună

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia a achiziționat alte 10.000 de măști de protecție FFP2, foarte importante pentru protejarea cadrelor medicale, având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm.

Acestea au fost depuse în depozitul SJU Alba Iulia în cursul zilei de marți, 14.04.2020, și vor fi predate, etapizat, personalului implicat în înfăptuirea actului medical.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urma acestei achiziții, SJU Aba Iulia are asigurate echipamente individuale de protecție pentru personalul medical pentru o perioadă de cel puțin o lună de zile.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

SJU Alba Iulia este unitate medicală aflată în linia întâi în ceea ce privește tratarea, diagnosticarea și îngrijirea cazurilor de COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Transmitem tuturor locuitorilor județului Alba să respecte cu strictețe măsurile și recomandările autorităților publice implicate în combaterea pandemiei COVID-19.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei