Rămâi conectat

Sport

FOTO: În sfârșit s-a încheiat telenovela! Gicu Grozav s-a întors la Dinamo, semnând un contract pe doi ani cu “câinii roșii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul albaiulian Gheorghe Grozav a semnat, din postura de jucător liber de contract, cu Dinamo un contract valabil pentru doi ani, punându-se punct telenovelei din ultima perioadă. Internaționalul român în vârstă de 28 de ani va purta numărul 7 pe tricou și a acceptat să revină în “Groapă” pentru a lucra cu antrenorul Claudiu Niculescu (cu care a colaborat excelent și la “U” Cluj), după ce tratativele cu “câinii roșii” intraseră la un moment dat în impas.

Mă bucur că în sfârșit s-a rezolvat, sunt nerăbdător să încep pregătirea și sper că în cel mai scurt timp să încep să joc! Îmi doresc doar să fiu sănătos!„, a declarat Gicu Grozav.

Gicu Grozav aștepta concretizarea unei variante externe (ultima, din Elveția) și fusese curtat insistent de FCSB sau CFR Cluj, echipe ce-i ofereau condiții superioare financiar, propuneri pe care le-a refuzat din raționamente sentimentale, la fel cum a făcut-o și în cazul unor variante exotice, din Asia, venite în această vară prin intermediul diverșilor agenți.

Gheorghe Grozav va îmbrăca iarăși tricoul “alb-roșu” după trei ani, fotbalistul ex-unirist mai jucând pentru Dinamo în 2015, când fusese împrumutat de la Terek Groznâi (cu 4 goluri în 13 meciuri în acel sezon). Jucătorul originar din Cetatea Marii Uniri a fost legitimat în campionatul 2017/ 2018 în Turcia, la Karabukspor și Bursaspor, echipe cu probleme financiare, strângând 22 de meciuri și două goluri în Süper Lig.

Din cauza faptului că nu a avut angajament, Gicu Grozav a ieșit din vederile selecționerului Cosmin Contra, nemaifiind convocat în această toamnă la echipa națională a României. Fără echipă de câteva luni, Grozav a mai fost curtat de “U” Cluj, Petrolul Ploiești sau Hermannstadt, având o variantă și din Elveția, de la FC ZurichMarți dimineaţă, Grozav a fost la Institutul Naţional de Medicină Sportivă şi după efectuarea tuturor testelor, mijlocaşul a ajuns la sediul dinamoviştilor, de la RIN, unde a semnat contractul. Fotbalistul de 28 de ani ar urma să încaseze în jur de 8.000 de euro lunar, iar cu tot cu bonusuri ar putea primi 10.000 de euro.

Sursa foto: Dinamo (facebook) Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea