FOTO: În sfârșit s-a încheiat telenovela! Gicu Grozav s-a întors la Dinamo, semnând un contract pe doi ani cu “câinii roșii”

Paul Voicu - Primar 2020

Atacantul albaiulian Gheorghe Grozav a semnat, din postura de jucător liber de contract, cu Dinamo un contract valabil pentru doi ani, punându-se punct telenovelei din ultima perioadă. Internaționalul român în vârstă de 28 de ani va purta numărul 7 pe tricou și a acceptat să revină în “Groapă” pentru a lucra cu antrenorul Claudiu Niculescu (cu care a colaborat excelent și la “U” Cluj), după ce tratativele cu “câinii roșii” intraseră la un moment dat în impas.

Mă bucur că în sfârșit s-a rezolvat, sunt nerăbdător să încep pregătirea și sper că în cel mai scurt timp să încep să joc! Îmi doresc doar să fiu sănătos!„, a declarat Gicu Grozav.

ELIT

Gicu Grozav aștepta concretizarea unei variante externe (ultima, din Elveția) și fusese curtat insistent de FCSB sau CFR Cluj, echipe ce-i ofereau condiții superioare financiar, propuneri pe care le-a refuzat din raționamente sentimentale, la fel cum a făcut-o și în cazul unor variante exotice, din Asia, venite în această vară prin intermediul diverșilor agenți.

Gheorghe Grozav va îmbrăca iarăși tricoul “alb-roșu” după trei ani, fotbalistul ex-unirist mai jucând pentru Dinamo în 2015, când fusese împrumutat de la Terek Groznâi (cu 4 goluri în 13 meciuri în acel sezon). Jucătorul originar din Cetatea Marii Uniri a fost legitimat în campionatul 2017/ 2018 în Turcia, la Karabukspor și Bursaspor, echipe cu probleme financiare, strângând 22 de meciuri și două goluri în Süper Lig.

Mihail David - 2020

Din cauza faptului că nu a avut angajament, Gicu Grozav a ieșit din vederile selecționerului Cosmin Contra, nemaifiind convocat în această toamnă la echipa națională a României. Fără echipă de câteva luni, Grozav a mai fost curtat de “U” Cluj, Petrolul Ploiești sau Hermannstadt, având o variantă și din Elveția, de la FC ZurichMarți dimineaţă, Grozav a fost la Institutul Naţional de Medicină Sportivă şi după efectuarea tuturor testelor, mijlocaşul a ajuns la sediul dinamoviştilor, de la RIN, unde a semnat contractul. Fotbalistul de 28 de ani ar urma să încaseze în jur de 8.000 de euro lunar, iar cu tot cu bonusuri ar putea primi 10.000 de euro.

Sursa foto: Dinamo (facebook) Gazeta Sporturilor

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...