Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: În Liga a IV-a, Şpringul refuză să piardă * Performanţa Ighiu – Euro Şpring 2-2

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În derby-ul dintre ocupantele locurilor 2 şi 3, Performanţa Ighiu a reuşit numai un un rezultat de egalitate 2-2 (0-1), cu Performanta Ighiu-Euro Spring16Euro Şpring care nu a cunoscut gustul înfrângerii în cele 12 etape scurse din acualul sezon al Ligii a IV-a. Echipa antrenată de Adorian Himcinschi a fost condusă la pauză, însă după reluarea jocului a reuşit să întoarcă rezultatul şi a fost egalată cu 7 minute înainte de final după o greşeală a portarului Pojar ce a scăpat mingea în poartă.

Scorul a fost deschis de Euro Şpring în minutul 8 al întâlnirii de la Ighiu de către Cr. Bodea în stilul său caracteristic după o cursă în flancul drept finalizată cu un şut sec pe lângă portar. Performanţa Ighiu a alergat după egalare, însă fotbaliştii antrenaţi de Himcinschi au reuşit să impresioneze numai prin ratări monumentale. Şpringul a intrat cu avantaj la cabine, însă imediat după pauză Ighiul a presat şi a reuşit egalarea în minutul 55 după o fază de manual cu mai multe pase consecutive, finalizată de către Birk. S. Turuş a adus avantajul pentru Perfomanţa Ighiu (59), iar jocul curgea spre o victorie a gazdelor, după ce aceştia au mai irosit câteva ocazii de gol. Când nimeni nu se mai aştepta, în minutul 83 Pojar a scăpat mingea în poartă după o lovitură liberă executată de pe dreapta, iar Şpringul a evitat prima înfrângere din acest sezon.

[nggallery id=2574]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea