Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Opinii - Comentarii

FOTO: Iarnă de vis la Poarta Raiului. Peisaje de basm, liniște și senin, în Munții Șureanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poarta Raiului, Munții Șureanu, un loc cu nume parcă predistinat pe care nici o descriere cu cele mai alese cuvinte nu poate exprima ceea ce imaginile de neprețuit de aici reușesc sa transmită: frumusețe, liniște, senin, relaxare, binecuvântare!

Iarna și-a făcut apariția la munte în mantia sa argintie, așezând peste toată natura un covor alb de nea. Ramurile copacilor s-au împodobit cu ghirlande ca bezeaua. Natura pare amorțită, fiind trezită la viață doar de câte o pasăre rămasă rătăcită în căutarea unui cuib mai călduros. Flori sclipitoare de argint se țes pe geamuri. Roiurile de fluturi albi se plimbă prin văzduh, răspândind fiori de gheață. Zăpada albă pare un lan de diamante ce scârțaie sub picioare.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Brazii poartă un palton gros de nea.Vântul geme jalnic, munții ca niște uriași dorm sub zăpadă. Soarele nu mai este puternic în acest anotimp, căci el se ascunde prin râpi adânci unde fulgii plutesc rar.

Iarnă, miros de ger proaspăt și scârțâit de omăt sub picioare. Copacii dantelați dansează în zborul legănat al zilelor reci de iarnă, într-un peisaj de vis.

[nggallery id=4955]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 mai 1600: Prima unire politică a celor trei țări române. Mihai Viteazul devine „domn al Țării Românești, Ardealului și Moldovei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

27 mai 1600: Prima unire politică a celor trei țări române. Mihai Viteazul devine „domn al Țării Românești, Ardealului și Moldovei” În timpul domniei lui Mihai Viteazul, la 27 mai 1600, s-a realizat pentru prima dată unirea politică a celor trei țări românești cu un singur conducător. În punctul cel mai înalt al destinului sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea