FOTO: Hațegan Andra și Negrușa Cătălin, Miss și Mister BOBOC 2019 la Liceul cu Program Sportiv “Florin Fleșeriu” Sebeș

Hațegan Andra și Negrușa Cătălin au câștigat, vineri, titlurile de Miss și Mister Boboc 2019 la Liceul cu Program Sportiv “Florin Fleșeriu” din Sebeș.

Liceul cu Program Sportiv “Florin Fleșeriu” Sebeș a continut seria balurilor pentru boboci, în școlile din Alba. Vineri, 14 noiembrie, 16 elevi, proaspăt intrați pe băncile liceului, s-au luptat pentru titlurile de Miss și Mister, iar cei mai talentați boboci, Hațegan Andra și Negrușa Cătălin, au reușit să cucerească titlurile de Miss și Mister Boboc 2019.

INFORMARE COVID-19

Juriul a oferit titlurile de Miss și Mister Popularitate, Larisei Bădilă și lui Osz Strakator Eric. Jurații au ales ca în acest an să premieze și rafinamentul, eleganța bobocilor, astfel că, cei mai prezentabili boboci au fost aleși Miss și Mister Eleganță: Voicu Maria și Bozdog Iulian.

Și în acest an, Ziarul Unirea a organizat un concurs/sondaj în care internauții au avut ocazia să voteze concurenții preferați. Cele mai multe voturi au fost obținute de Osz Strakator Eric și Aluaș Roberta, ei primind premiile de Miss și Mister Ziarul Unirea.

Tema balului din acest an a fost „Ballon D’or”: pentru că sunt profil sportiv, organizatorii s-au gândit că trebuie să acorde atenție sportivilor, iar tema s-a potrivit de minune.

Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural Lucian Blaga Sebeș.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...