Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Hațegan Andra și Negrușa Cătălin, Miss și Mister BOBOC 2019 la Liceul cu Program Sportiv “Florin Fleșeriu” Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Hațegan Andra și Negrușa Cătălin au câștigat, vineri, titlurile de Miss și Mister Boboc 2019 la Liceul cu Program Sportiv “Florin Fleșeriu” din Sebeș.

Liceul cu Program Sportiv “Florin Fleșeriu” Sebeș a continut seria balurilor pentru boboci, în școlile din Alba. Vineri, 14 noiembrie, 16 elevi, proaspăt intrați pe băncile liceului, s-au luptat pentru titlurile de Miss și Mister, iar cei mai talentați boboci, Hațegan Andra și Negrușa Cătălin, au reușit să cucerească titlurile de Miss și Mister Boboc 2019.

Juriul a oferit titlurile de Miss și Mister Popularitate, Larisei Bădilă și lui Osz Strakator Eric. Jurații au ales ca în acest an să premieze și rafinamentul, eleganța bobocilor, astfel că, cei mai prezentabili boboci au fost aleși Miss și Mister Eleganță: Voicu Maria și Bozdog Iulian.

Și în acest an, Ziarul Unirea a organizat un concurs/sondaj în care internauții au avut ocazia să voteze concurenții preferați. Cele mai multe voturi au fost obținute de Osz Strakator Eric și Aluaș Roberta, ei primind premiile de Miss și Mister Ziarul Unirea.

Tema balului din acest an a fost „Ballon D’or”: pentru că sunt profil sportiv, organizatorii s-au gândit că trebuie să acorde atenție sportivilor, iar tema s-a potrivit de minune.

Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural Lucian Blaga Sebeș.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea