Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Foto: Gi`Zu Summer Bar, un nou centru al distracţiei, socializării şi relaxării se va deschide în Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou centru al distracţiei se va deschide în Alba Iulia la începutul săptămânii viitoare cu ocazia sezonului cald. Este vorba despre terasa Gi`Zu Summer Bar care va deveni cu siguranţă o nouă atracţie pentru cei care vor să-şi petreacă timpul liber într-o atmosferă de linişte şi relaxare, să socializeze, dar şi să se distreze în nopţile fierbinţi de vară.

Gi`Zu este semnificaţia unui gram de aur în limba japoneză iar terasa cu acest nume va funcţiona pe timp de vară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, pe latura din stânga. Terasa cu nume exotic combină culorile alb şi negru şi inspiră eleganţă şi rafinament care vor fi întregite de muzica de calitate oferită de sunetul pianului, artiştii care vor poposi pentru concerte cu muzică live, dar şi de serile cu diferite petreceri tematice. Situată într-un loc ferit de aglomeraţia din oraş, terasa asigură o privelişte spre Catedrala Reîntregirii Neamului care poate fi admirată pe timp de zi sau pe timp de seară la lumina torţelor.

În dimineţile însorite Gi`zu vă întâmpină cu binecunoscuta cafea Segafredo, iar petrecerea timpului liber va continua şi pe timpul amiezii fiind un loc numai bun datorită umbrei lăsate de Casa de Cultură a Sindicatelor. Gândită după un model din străinătate, terasa vă oferă băuturi exotice printre care se numără bere cu sirop de diferite feluri, cocktail-uri cu diferite arome şi alte surprize care vor fi întâlnite începând de luni …la bar.

Terasa nu are un program exact de funcţionare şi va fi deschisă noapte şi zi cât timp va predomina buna dispoziţie. Aşadar programul va fi făcut în funcţie de cerinţe, conform organizatorilor „clientul nostru, stăpânul nostru”.

Pentru că fiecare deschidere trebuie sărbătorită şi cinstită Gi`Zu Summer Bar vă invită luni cu un „Opening Party” de la care nu vor lipsi distracţia, surprizele şi muzica bună. Pentru a nu rata niciun moment al distracţiei, organizatorii pun la dispoziţie numărul de telefon 0748 365 448 pentru a rezerva o masă şi pentru sugestii.

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea