Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Gata cu parcările pe trotuar. În centrul municipiului Alba Iulia, pe strada Avram Iancu, se montează stâlpi ornamentali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia a găsit „soluția” pentru ca șoferii să nu mai parcheze pe spațiile destinate pietonilor. Marți, pe strada Avram Iancu au fost montați mai mulți stâlpi, pentru a bloca accesul șoferilor pe trotuare.   

De azi, pe strada Avram Iancu se montează stâlpișori pentru a limita parcarea pe trotuare. E clar unde era problema și de la cine am primit solicitarea. Se va putea parca longitudinal, fără a mai incomoda pietonii”, a scris primarul Mircea Hava, într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

–––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cluj-Napoca, cel mai scump oraş din ţară pentru cumpărătorii interesaţi de un apartament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cluj-Napoca, cel mai scump oraş din ţară pentru cumpărătorii interesaţi de un apartament Preţurile apartamentelor noi din oraşele mari continuă să crească susţinut, respectiv cu până la 4% în Timişoara sau Constanţa în ultimele 30 de zile, singura excepţie fiind Iaşiul, unde evoluţia este contrară celei înregistrate în celelalte mari centre urbane, arată o analiză […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea