FOTO: Gata cu parcările pe trotuar. În centrul municipiului Alba Iulia, pe strada Avram Iancu, se montează stâlpi ornamentali

Primăria Alba Iulia a găsit „soluția” pentru ca șoferii să nu mai parcheze pe spațiile destinate pietonilor. Marți, pe strada Avram Iancu au fost montați mai mulți stâlpi, pentru a bloca accesul șoferilor pe trotuare.   

De azi, pe strada Avram Iancu se montează stâlpișori pentru a limita parcarea pe trotuare. E clar unde era problema și de la cine am primit solicitarea. Se va putea parca longitudinal, fără a mai incomoda pietonii”, a scris primarul Mircea Hava, într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

————————–

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Alex 5 septembrie 2017 at 16:19

Poate se acopera/ridica si gurile de canal daca tot se lucreaza acolo.

Apocalipsa lui Rika 6 septembrie 2017 at 7:50

In tot orasul trebuie facut la fel ! nu ai pe unde merge pe jos din cauza la prosti si puturosi ce lasa masina pe trotuare

OK 6 septembrie 2017 at 8:30

Buna idee, si pe strada Poligonului vrem stalpisori ca astia ca circulam pe carosabil in timp ce masinile sunt parcate pe trotuare.

trezirea 6 septembrie 2017 at 13:15

Daca s-ar asfalta si banda 1 de intrare in Partos, cind iesi de pe podul peste Mures, poate ca masinile ar circula de fapr asa cum cere legea, adica si pe aceasta banda. Astfel s-a termina cu aglomeratia nefirasca la intrarea in oras ! Poate se trezeste cineva sa reduca aglomeratia, dar se pare ca asta nu priveste pe nimeni !!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...