Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Furtuna face ravagii la Cluj-Napoca: Mai multe schele din centrul orașului, puse la pământ de vântul puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| Furtuna face ravagii la Cluj-Napoca: Mai multe schele din centrul orașului, puse la pământ de vântul puternic

În cursul zilei de miercuri, o furtună puternică a făcut ravagii în Cluj-Napoca. În urma intensificării vântului, mai multe schele aflate în fața unor clădiri în proces de reabilitare din centrul orașului au fost doborâte.

Furtuna a început în jurul orei 15.30 iar în imaginile surprinse de un clujean se vede cum rafalele puternice de vânt doboară mai multe schele aflate pe un bulevard din centrul orașului.

Acestea nu au fost singurele pagube provocate de vremea extremă. Echipajele ISU au fost solicitate pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișuri de tablă, a unui stâlp căzut pe o stradă din Florești și a unui arbore doborât de vânt.

Totodată, reprezentanții ISU au fost solicitați pentru evacuarea apei acumulate într-un subsol, potrivit sursei citate.

Cluj-Napoca, alături de mai multe localități din județ, s-au aflat sub incidență de cod portocaliu de vreme rea în intervalul orar 15,30 – 17.00.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea