Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Fost absolvent al Colegiului Militar „Mihai Viteazul”, cel mai tânăr instructor controlor de zbor

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO: Fost absolvent al Colegiului Militar „Mihai Viteazul”, cel mai tânăr instructor controlor de zbor

La doar 26 de ani, Locotententul Alexandru Hăprian este cel mai tânăr controlor de trafic din Forțele Aeriene Române.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Absolvent al Academiei Forţelor Aeriene, locotenentul Hăprian Alexandru este cel mai tânăr instructor controlor de trafic aerian din forţele aeriene şi totodată singurul ofiţer care îndeplineşte această funcţie pe locaţia Giarmata.

Caracterizat de colegii lui din cadrul escadrilei ca fiind un profesionist în executarea misiunilor, mereu atent la detalii, dornic să îşi facă meseria la cele mai înalte standarde şi să fie întotdeauna cel pe care te poţi baza, indiferent de situaţie.

Locotenentul Hăprian este, în schimb, un om modest, pasionat de ceea ce face şi preocupat în permanenţă de siguranţa colegilor pe care îi dirijează, de la pornirea aeronavelor şi până la aterizare. Avantajul prezenţei lui în cadrul escadrilei îl reprezintă conexiunea şi comunicarea permanentă cu piloţii, adaptarea continuă la nevoile operaţionale, dar şi spiritul de echipă dezvoltat pe parcursul anilor alături de colegii de escadrilă.

Tânărul locotenent ne vorbeşte cu pasiune despre ceea ce face, fiind implicat și devotat meseriei pe care o are, dar în acelaşi timp conştient de responsabilitatea imensă de pe umerii lui. Atitudinea pozitivă şi spiritul de sacrificiu în toate aspectele vieţii profesionale îl ajută să îşi îndeplinească cu succes fiecare sarcină în parte.

Absolvent al Liceului Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Ilia, şi-a dorit de mic să facă ceva diferit, să impacteze viața atât în familie cât şi în societate, iar acum impactul lui în locaţia Giarmata este vital.

Alexandru a participat la toate exerciţiile desfăşurate pe aerodromul de la Timişoara, a dirijat zeci de aeronave, a avut mereu o colaborare excelentă cu aeroportul civil şi îşi doreşte zilnic să fie tot mai bun.

Un subordonat exemplar, este descris şi de şefii lui ca fiind foarte bine pregătit profesional, care a reuşit să-şi îndeplinească cu succes atribuțiile de controlor de trafic aerian şi să instruiască corespunzător colegii controlori aflaţi la început de cariera.

Felicitări pentru modul exemplar în care vă îndepliniți toate misiunile şi mult succes în carieră!” au transmis reprezentanții Bazei 71 Aeriană pe o rețea de socializare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea