Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO: Finala mică a Cupei României la baschet feminin a fost câştigată de ICIM Arad ce a depăşit Sepsi Sf. Gheorghe

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În finala mică a Cupei României la baschet feminin, competiţie ce are loc la Alba Iulia, ICIM Arad a învins Sepsi Sf. Gheorghe scor 68-53 (17-17, 27-11, 13-14, 11-11) şi a urcat astfel pe podium, cucerind medalia de bronz.

Arădencele au realizat astfel o palidă consolare, după ce în semifinale au ratat neverosimil calificarea în faţa CSM-ului Târgovişte, deşi au condus la un moment dat cu 20 de puncte în sfertul al treilea. Sepsi a suferit astfel două eşecuri în competiţia din Cetatea Marii Uniri şi se pregăteşte de meciul din play-off, cu CSU Alba Iulia (sâmbătă, în propria sală). ICIM n-a avut nicio emoţie în adjudecarea finalei mici, la pauza mare fiind cu un avantaj considerabil (44-28)

Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” n-a fost plină la acest joc ce avea o miză inferioară, după ce combatantele au ratat accederea în meciul cu trofeul pe masă.

*Marţi, ora 19.45, finala mare!

Programul întrecerii: *marţi, 2 aprilie: CSU Alba Iulia – CSM Târgovişte finala mare (ora 19.45). Miercuri, 3 aprilie, de la ora 19.30, va fi pentru al doilea an consecutiv, la Alba Iulia, meciul stelelor, All Star Game feminin (cu excepţia finalei mici, jocurile vor fi transmise în direct de DigiSport).

*Trei zile de baschet la Alba Iulia

Fără îndoială că Alba Iulia poate fi etichetată drept Capitala baschetului feminin autohton, aici, timp de trei zile, urmând a se da ora exactă în acest sport. Final Four-ul Cupei României (luni, 1 aprilie şi marţi, 2 aprilie), alăturat cu All Star Game 2013 (miercuri, 3 aprilie), reprezintă evenimentul sportiv al anului 2013 în Cetatea Marii Uniri, dar şi punctul de atracţie al fanilor din ţară. Se anunţă un spectacol de gală, pentru că vor fi prezente cele mai importante jucătoare din Liga Naţională, cu preponderenţă „straniere.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea