Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO – Fetele din Alba Iulia, înnebunite după fizicul gladiatorului roman Emanuele Vaccarini

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele Cetatii si Festivalul Roman Apulum02Cunoscutul gladiator roman Emanuele Vaccarini se plimbă pe străzile Albei Iulia de trei zile, iar acest lucru a fost speculat şi de domnişoarele care preferă băieţii cu muşchi, acesta fiind foarte solicitat la fotografii.

Până şi băieţii, fani ai luptelor dintre gladiatori au imortalizat o secvenţă alături de Vaccarini, cunoscut şi pentru faptul că a filmat în serialul Amazing Race. Acesta este de altfel un model pentru mulţi băieţi care „trag tare” la sală, dar se pare că puţini reuşesc să ajungă într-o asemenea formă.

Surse ziarulunirea.ro au afirmat astăzi că gladiatorul va fi protagonistul unei scene unice, la bătălia finală dintre Daci şi Romani, care va avea loc pe Latura de Est a Cetăţii Alba Carolina, lângă Poarta a III-a, de la ora 17.00.

[nggallery id=1571]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea