FOTO/ Festivalul Alba Iulia Music&Film, ziua a treia: Un super-concert Direcția 5 și un film ”marca” Stere Gulea a adus mii de oameni în Șanțurile Cetății

Paul Voicu - Primar 2020

festival-ziua trei049Festivalul Alba Iulia Music&Film i-a câștigat pe albaiulieni care participă în număr tot mai mare la evenimente. În cea de-a treia seară, în care una din cele mai îndrăgite trupe Rock din România, Direcția 5, a fost ”piesa de rezistență” a festivalului, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina au venit peste 2.000 de spectatori care au cântat și au dansat pe parcursul întregului spectacol.

Cei 6 membrii ai trupei, artiști desăvârșiți, au arătat cât de bine se simt între albaiulieni ”trecându-și în revistă” aproape tot repertoriul și prelungind concertul mult peste spațiul programat, spre bucuria publicului.

ELIT

A urmat cu proiecția specială a filmului „Sunt o babă comunistă”, un prilej de a descoperi jocul senzațional al actorilor Luminița Gheorghiu și Marian Râlea, sub direcția regizorului Stere Gulea.

Cei care au ales să-și petreacă seara la Palatul Principilor au putut urmări un spectacol de teatru (o premieră pentru festival) – ”Atenție! Cad îngeri”, one woman show în interpretarea actriței Elena Ivanca, urmat de concertul trupei DOMINO și de Festival Party care l-a avut ca invitat pe dj LUCU CHEN.

Mihail David - 2020

Pe parcursul zilei au fost programate și alte evenimente, pentru copii și cinefili, care au avut loc la Sala Ferdinand – programul special EducaTIFF și proiecția de film: „Nuntă în ofsaid” (La gran familia espanola).

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Pentru ultima zi a Festivalului organizatorii au pregătit următorul program:

Latura de Vest a Cetății

20.30 Proiectie Eveniment: „Marea frumusețe” (La Grande Bellezza) – film câștigător al Oscarului pentru cel mai bun film străin în 2014

Palatul Principilor Open Air

20.00 Proiectie: O POVESTE DE DRAGOSTE, LINDENFELD

Palatul Principilor – Curtea de Vară

19.00 Proiectie Speciala: METROPOLIS cu acompaniament live ABATOR INDUSTRIES
21.00 Concert: R.O.A.
22.30 Festival Party: DJ PAUL

Sala Ferdinand (Palatul Principilor)

16.00 Program special pentru copii: EducaTIFF
18.00 Proiectie: STOCKHOLM – Film câștigător al Festivalului Internațional de Film Transilvania 2014.

Mai multe imagini de la concertul trupei Direcția 5 la Alba Iulia găsiți AICI

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...