// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Ex-uniristul Sebastian Culda, la FC Dunav Ruse, în Bulgaria

Sebastian Culda, fostul atacant al Unirii Alba Iulia, se pregătește de o săptămână, cu FC Dunav Ruse, echipa de prima ligă din Bulgaria, având oportunitatea unei experiențe externe.

Împrumutat în turul campionatului de Astra Giurgiu la divizionara secundă Metaloglobus București, sub comanda aiudeanului Bogdan Andone, fotbalistul în vârstă de 22 de ani se antrenează cu formația din țara vecină, FC Dunav Ruse, locul 12 din 14 echipe după derularea a 20 de etape, alături de un alt conațional, fundașul Tiberiu Subțirică (20 de ani, CS Afumați).

Sub contract cu gruparea giurgiuveană până în 2022, Culda a ajuns în Bulgaria în baza unui parteneriat între cele două cluburi. “Nu știu dacă voi semna, aștept zilele acestea un verdict în privința transferului. Din câte știu, în mare cluburile s-au înțeles, dar mai sunt de stabilit anumite detalii”, a precizat jucătorul lansat în fotbal de divizionara terță din Cetatea Marii Uniri, achiziționat în 2017 de Astra Giurgiu de la Unirea Alba Iulia.

Dan HENEGAR