Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Ex-uniristul Sebastian Culda, la FC Dunav Ruse, în Bulgaria

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sebastian Culda, fostul atacant al Unirii Alba Iulia, se pregătește de o săptămână, cu FC Dunav Ruse, echipa de prima ligă din Bulgaria, având oportunitatea unei experiențe externe.

Împrumutat în turul campionatului de Astra Giurgiu la divizionara secundă Metaloglobus București, sub comanda aiudeanului Bogdan Andone, fotbalistul în vârstă de 22 de ani se antrenează cu formația din țara vecină, FC Dunav Ruse, locul 12 din 14 echipe după derularea a 20 de etape, alături de un alt conațional, fundașul Tiberiu Subțirică (20 de ani, CS Afumați).

Sub contract cu gruparea giurgiuveană până în 2022, Culda a ajuns în Bulgaria în baza unui parteneriat între cele două cluburi. „Nu știu dacă voi semna, aștept zilele acestea un verdict în privința transferului. Din câte știu, în mare cluburile s-au înțeles, dar mai sunt de stabilit anumite detalii”, a precizat jucătorul lansat în fotbal de divizionara terță din Cetatea Marii Uniri, achiziționat în 2017 de Astra Giurgiu de la Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea