Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Evaluare Națională 2023 la clasa a II-a: SUBIECTELE la proba de Matematică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Evaluare Națională 2023 la clasa a II-a: SUBIECTELE la proba de Matematică

Joi, elevii de clasa a II-a au susținut ultimul test din cadrul Evaluării Naționale, la matematică. Timpul de lucru a fost de 30 de minute, iar învățătorilor le-a fost interzis să îi ajute pe elevi sau să le explice ce au de făcut, potrivit metodologiei.

Citește și: EVALUARE NAŢIONALĂ 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME, la română și matematică pentru elevii de clasa a 8-a din anii trecuți: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022

Este al treilea test susținut de elevii de clasa a II-a în cadrul primei testări de acest tip de când au intrat la școală. Vineri are loc testarea la limba română pentru minoritățile naționale, scris-citit.

Subiectele de la limba română citit – un text suport adaptat din romanul clasic pentru copii „Matilda“, de Roald Dahl

Marți, 9 mai, elevii au susținut testul la Limba română – scris. Au avut de scris un bilet părinților, prin care să-i anunțe că pleacă la bibliotecă și să își imagineze un vis.

Joi, elevii de clasa a II-a susțin al treilea test în cadrul Evaluării Naționale, și ultimul, cel la matematică. Au la dispoziție ca timp de lucru tot 30 de minute, la fel ca și în cazul primelor două testări.

Evaluările de la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a sunt elaborate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE). Testul de miercuri, la limba română citit, vizează evaluarea competenţelor de receptare a mesajelor citite.

Elevii susțin testele în sala lor de clasă.

Vineri, 12 mai, are loc testarea la limba română pentru minoritățile naționale, scris-citit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea