Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: „eroul” din „Mica Romă”, antrenorul Darko Zakoc, după câştigarea celui de-al treilea titlu cu Volei Alba Blaj: „Vrem să realizăm eventul, merităm acest lucru”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Eroul” sportiv al Blajului, după câştigarea celui de-al treilea titlu consecutiv cu Volei Alba Blaj, antrenorul Darko Zakoc a afirmat la finele întâlnirii cu CSM Tirgovişte, o victorie netă cu 3-0, că trofeul este pe deplin meritat, echipa din „Mica Romă” ţintind eventul în acest sezon.

Este o bucurie a echipei, cât şi a suporterilor din Blaj. Al treilea titlu consecutiv dovedeşte seriozitatea clubului şi a noastră, a celor care am lucrat cu fetele, dar în primul rând jucătoarele au principalul merit în câştigarea trofeului. Nu a fost uşor, am avut şi momente grele, echipa le-a depăşit, contând foarte mult experienţa din Liga Campionilor. 100 la sută este meritat acest campionat„, a declarat antrenorul Darko Zakoc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Volei Alba Blaj este deja campioană, are 28 de victorii din 30 de partide disputate în Divizia A1 şi şansa realizării eventului, întrucât, în 30 aprilie, la Piatra Neamț va disputa finala Cupei României, cu Știința Bacău. „Câştigarea Cupei României este o prioritate pentru noi. Vrem să aducem în premieră acest trofeu la Blaj, după ce anii anteriori nu am avut noroc. Merităm în acest sezon să realizăm eventul„, a mai precizat Zakoc.

Antrenorul sârb a vorbit şi despre posibilitatea să continue pe banca tehnică a campioanei, aceasta fiind şi dorinţa oficialilor formaţiei blăjene. „Este greu în acest moment să vorbesc despre prelungirea înţelegerii. Există dorinţă şi din partea mea şi din partea conducătorilor clubului, dar sunt multe lucruri de pus la punct înainte de ultima decizie„, a explicat antrenorul triplei campioane.

Adina Salaoru şi compania au parte de trei zile de vacanţă şi până la finele lunii aprilie mai dispută trei întâlniri oficiale: sâmbătă 22 aprilie, la Bacău; miercuri, 26 aprilie, acasă cu Dinamo, când va fi premierea campioanelor şi duminică 30 aprilie, la Piatra Neamţ, finala Cupei României, cu Ştiinţa Bacău.

[nggallery id=3790]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea