FOTO: Elevi de la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj, în vizită la o fermă din Mănărade

vizita-ferma-manarade04Colaborarea cu agenții economici reprezintă un aspect esențial în cadrul liceelor tehnologice, având ca scop continuitatea specializărilor și asigurarea accesului elevilor pentru efectuarea stagiilor de practică. În acest sens, Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” acordă un interes deosebit și păstrează o legătură constantă cu partenerii, în vederea realizării unor conexiuni durabile în beneficiul elevilor.

Una dintre acțiunile întreprinse în colaborare cu agenții economici a fost o vizită de studiu efectuată de elevii liceului din clasa a X-a, specializarea Tehnician horticultor.

ELIT

Sub îndrumarea și atenta supraveghere a cadrelor didactice, domnul profesor ing. Nicolae Roșca și doamna director adjunct Elena Drăgan, grupul de elevi s-a deplasat la S.C. Animal Ferma S.R.L din Mănărade. Această firmă reprezintă un important agent economic partener pentru realizarea stagiilor de pregătire practică, de aceea elevii au șansa de a învăța din experiența vastă în domeniu.

În urma acestei vizite de studiu elevii au avut ocazia să își aprofundeze cunoștințele dobândite la orele de pregătire profesională, a transmis prof.dr.Ioana Breazu, purtator de cuvant al Liceului Tehnologic„Stefan Manciulea” Blaj.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...