Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Edilul de la Ciugud și angajați ai primăriei au donat sânge: ”Fiecare picătură contează în lupta pentru salvarea de vieți!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Edilul de la Ciugud și angajați ai primăriei au donat sânge: ”Fiecare picătură contează în lupta pentru salvarea de vieți!”

Gheorghe Damian, edilul de la Ciugud și angajații ai primăriei au transformat donarea de sânge într-o rutină. Săptămâna aceasta, aceștia au devenit din nou donatori la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba, contribuind astfel la salvarea mai multor vieți.

Citește și: CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

”Așa cum vă spunem mereu, NU NE LĂUDĂM, ci facem public gestul lor în speranța că mulți dintre voi le veți urma exemplul.

Este o perioadă în care centrele de transfuzii sanguine au mare nevoie de donatori și de sângele lor. Fiecare picătură contează în lupta pentru salvarea de vieți!

DONAȚI SÂNGE pentru că orice donare poate face diferența între viață și moarte! În întreaga țară, centrele de transfuzii au mereu nevoie de sânge, iar o singură donare poate salva 3 vieți!!!”, au transmis reprezentantanții administrației locale de la Ciugud pe pagina de Facebook a instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un nou tur de scrutin, în Duminica Rusaliilor, la Poşaga

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un nou tur de scrutin, în Duminica Rusaliilor, la Poşaga În două comune din România, dintre care una din Alba, va fi organizat un nou tur de scrutin pentru alegerea primarului, după ce, duminică, 9 iunie, a fost balotaj. Alegerile se vor repeta în ziua de Rusalii, în 23 iunie, a decis, miercuri, Biroul Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea