Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: E oficial. Primul supermarket din Teiuş, Penny Market, se deschide în 3 decembrie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pregătirile pentru inaugurarea noului magazin Penny Market din Teiuş sunt pe ultima sută de metri. E oficial. Panglica inaugurală va fi tăiată în data de 3 decembrie, la ora 7.00 dimineaţa, şi nu în 1, aşa cum se anunţase înainte. Astfel, din decembrie, teiuşenii îşi vor putea face cumpărăturile în noul supermarket, singurul din oraş.

Drumul de acces spre supermarket este finalizat, inclusiv cu marcajele de rigoare, iar în această perioadă se lucrează la ultimele detalii.  Se efectuează lucrări la parcare şi se aranjează marfa pe rafturi.

Aşa cum se obişnuieşte la orice mare deschidere, cu siguranţă, cei care vor călca pragul magazinului la inaugurare se vor bucura de numeroase promoţii.

„Investiţia din centrul urbei se cifrează la  aproximativ 3 miloane de lei şi aparţine grupului german Rewe”, potrivit primarului Mirel Hălălai.  Magazinele Penny Market au o suprafaţă de ca 750 mp şi un sortiment de aproximativ 2000 de articole: alimente de bază, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.

În România există aproximativ 150 de magazine Penny, dintre care cinci în judeţul Alba, la Alba Iulia, Aiud, Sebeş, Cugir şi Blaj.

Noul magazin Penny Market din Teiuş se situează  pe strada Clujului, lângă fosta primărie.

 [nggallery id=2634]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea