Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Dublu accident rutier la Teiuș – Mașina polițiștilor a ajuns în șanț după ce a fost lovită de un șofer neatent

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident teius002Autoturismul de serviciu al Poliției Teiuș a ajuns în șanț, vineri, 19 septembrie a.c., după ce a fost lovit de un șofer care nu i-a acordat prioritate.

Potrivit reprezentantului IPJ Alba, polițiștii se îndreptau spre ieșirea din Teiuș către Aiud, unde două autovehicule au fost implicate într-un accident rutier, iar mașina de poliție, aflată în mers, a fost lovită de un șofer care a ieșit de pe ”Drumul Beldiului”, fără să acorde prioritate.

UPDATE: Ambele accidente s-au soldat doar cu pagube materiale. Primul a fost mai mult un incident rutier – șoferul unei Dacii Logan, înmatriculată în Hunedoara, a intrat în depășirea unei autoutilitare al cărei conducător auto nu s-a asigurat și a intrat în depășirea altei mașini. Pentru a evita o coliziune, hunedoreanul ieșit de pe carosabil și a ajuns în șanțul din partea stângă a drumului.

Toți șoferii au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

FOTO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=2340]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea