Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Două biciclete și o tabletă – premii pentru cele mai frumoase ghivece pictate de copii, în campania „Culori pentru viitoarele flori”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul comercial Alba Mall a găzduit, joi, expoziția cu premii, din cadrul campaniei ”Culori pentru viitoarele flori”, derulată de Primăria Alba Iulia în parteneriat cu IPEC S.A.

premiuDintre cele aproape 2.000 de ghivece pictate de copii de la școli și grădinițe din municipiu, la atelierele decorative la care au participat în perioada 2-7 aprilie, un juriu alcătuit din elevi ai Liceului de Arte “Regina Maria” a ales cele mai reușite trei creații.

Astfel, premiile – doua biciclete – au fost câștigate de Arion Ana Maria de la Grădinița nr.11 din Alba Iulia, respectiv de Denisa Botariu, elevă a Liceului de Arte „Regina Maria” și le-au fost oferite de către Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia și de doamna Elena Covaciu, din partea IPEC.

În plus, Gabriela Munteanu de la Școala Generală „Mihai Eminescu” a primit un premiu special, o tabletă, oferit de Dorin Nistor – director Aida TL.

Tuturor copiilor care prin inspirație, talent și dăruire au făcut posibilă campania „Culori pentru viitoarele flori”, pentru că au arătat că arta se poate face oriunde, oricând și nu ține cont de vârstă, li se vor acorda diplome cu titlul de ”Diplomat oficial în Cealaltă Capitală, Alba Iulia”.

[nggallery id=291]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Modernizarea DJ 750C, drumul spectaculos care străbate culmile Munților Trascău, între Sălciua de Sus și Teiuș, inclusă în proiectele prioritare în Regiunea Centru propuse spre finanţare prin POR 2021-2027

Unirea Ziarul

Publicat

în

Modernizarea DJ 750C, drumul spectaculos care străbate culmile Munților Trascău, între Sălciua de Sus și Teiuș, inclusă în proiectele prioritare în Regiunea Centru propuse spre finanţare prin POR 2021-2027 Proiectul privind reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean care porneşte de pe Valea Arieşului, de la Sălciua de Sus, până la Teiuş, care în mare parte este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea