FOTO| Donații pentru cățeii fără stăpân din Adăpostul public din Alba Iulia: Peste 4.000 kg de hrană uscată și recompense și 20 de cuști, primite din Germania

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Adăpostul public pentru câini fără stăpân din Alba Iulia se bucură de susținerea unor oameni cu inimă mare și dragoste pentru cățeii abandonați.

ELIT

În cursul acestei săptămâni, Asociația Arche Noah Transilvania a facilitat un transport din Germania constând în 3400 kg hrană uscată și umedă, 1400 kg recompense și 20 de cuști din lemn.

  «“Animale de companie” mi se pare o sintagmă ușor depășită pentru secolul nostru și pentru nivelul la care pretindem că suntem sau vrem să fim. Câinii, cel puțin, sunt monumente de loialitate, exemple vii pentru fiecare dintre noi. Mă bucur când văd că și cei mai puțin norocoși, care încă nu au un stăpân, sunt pe lista cuiva de priorități și primesc atenție, îngrijire și hrană.

Le mulțumesc pentru gestul lor și sunt convins că mai sunt încă mulți, foarte mulți dintre noi care pot susține cauza. Nu a câinilor “fără stăpân”, pentru că, din nou, sună nedrept, ci a câinilor „care nu au încă un stăpân”. Adapostul de la Partoș e deschis zilnic și pentru adopții, inclusiv adopții de la distanță. Vă mulțumesc tuturor, în avans, pentru distribuiri și implicare» – Voicu PAUL, viceprimar cu atribuții de primar al Municipiului Alba Iulia

 Printre cei care ne sunt alături permanent sunt Asociația Arche Noah Transilvania care facilitează donații de mâncare și adopții în Germania, dar și Asociația Prietenii lui Azor. Voluntarii acestor asociații sunt implicați atât în ce privește găsirea unor familii pentru câinii fără stăpân cât și în atragerea de sponsorizări consistente și regulate constând în hrană, cuști și chiar produse paramedicale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419