Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Doi judoka ai CS Unirea Alba Iulia, convocați pentru reluarea antrenamentelor cu lotul național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sibișan Alexandru și Alesia Bogdan, judoka legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, au fost convocați la Centrul Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor (CNOPJ), în vederea participării la programul de pregătire centralizat, conform calendarului Federației Române de Judo.

Sibișan Alexandru și Alesia Bogdan sunt membri ai lotului național de juniori, masculin și feminin, și au fost convocați, pe 1 iulie, la Izvorani, pentru reluarea antrenamentelor, după o pauză de mai multe luni cauzată de evoluția pandemiei de COVID-19 pe teritoriul României.

Sportivii CS Unirea Alba Iulia au fost testați, în prealabil, în vederea depistării noului coronavirus SARS-CoV-2, însă rezultatele au ieșit negative.

”Reluarea antrenamentelor în cadru centralizat, alături de lotul național, cu respectarea restricțiilor impuse de autoritățile de sănătate publice, este un pas important, de care astăzi ne bucurăm. Avem sportivi care fac parte din elita națională, iar astfel de convocări sunt și ele parte din roadele muncii și eforturilor depuse de la fragede vârste”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.
Sibișan Alexandru și Alexia Bogdan sunt antrenați de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Pe perioada pandemiei, sportivii legitimați la CS Unirea Alba Iulia și-au continuat antrenamentele cu respectarea tuturor restricțiilor impuse de ordonanțele militare și, ulterior, a prevederilor Ordinului încheiat între Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea